top article

Η νέα χρονιά δεν έφερε μόνο χιόνια και κρύο αλλά και μια ανανεωμένη διάθεση, πολλούς στόχους και μια αισιόδοξη δυναμική που σε κάνουν να θέλεις να πραγματοποιήσεις όλους τους στόχους που έγραψες σε εκείνο το χαρτάκι, λίγο πριν το New Year's Eve.

Ποιος ήταν ο πρώτος; Επίτρεψέ μου να μαντέψω!

Να ανακαλύψεις, αν δε το έχεις κάνει ακόμα, ή να αναδείξεις τον καλύτερο εαυτό σου αλλά και την προσεγμένη εμφάνιση του σώματος και του προσώπου σου.

Όλα αυτά είχα την ευκαιρία να σκεφτώ πριν λίγες ημέρες, όταν, με αφορμή τα δικά μου resolutions, αποφάσισα να επισκεφτώ την Athens Cosmedica, έναν μοντέρνο και πολύ cosy χώρο αισθητικής στο κέντρο της Αθήνας, που με ώθησε να βγάλω προς τα έξω THE BEST OF ME!

 

Όραμα της Athens Cosmedica είναι να προσφέρει σε όσο το δυνατόν περισσότερες γυναίκες τις πληροφορίες και συμβουλές, την κατάλληλη θεραπεία και κυρίως την ικανοποίηση που προσφέρει η βελτίωση της εικόνας τους.

 

"Μου αρέσει η προσεγμένη εμφάνιση του σώματος και του προσώπου, οι αρμονικές γραμμές τους και η υγεία και ομορφιά του δέρματος. Δέρμα που ακτινοβολεί από φρεσκάδα και ελαστικότητα" ήταν από τις πρώτες κουβέντες της Γιάννας Ρακλά, που διευθύνει τον χώρο, και συνέχισε κερδίζοντας ακόμα περισσότερο την δική μου εύνοια: "Στόχος μας είναι η  ποιότητα, χωρίς ακραίες παρεμβάσεις, και βασικές αρχές μας η ειλικρίνεια και η ασφάλεια στις παροχές μας".

New Year - New You: Ορίστε πώς θα αναδείξεις τον καλύτερο εαυτό σου

Και αυτό ακριβώς ήταν που κατάφερε να με κερδίσει και η λεπτομέρεια που τελικά κάνει τη διαφορά.

Χωρίς υπερβολές, με ελάχιστα παρεμβατικές μεθόδους που εξασφαλίζουν άριστα αποτελέσματα που διαρκούν και με στόχο ένα ζηλευτά λαμπερό δέρμα, αποτέλεσμα μιας σειράς επισκέψεων που δεν βομβαρδίζουν το δέρμα αλλά το σέβονται και το αγαπούν, η Athens Cosmedica έγινε πλέον ένα εβδομαδιαίο ραντεβού που δεν παραλείπω.

cosmedica

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται είναι φιλικά προς το δέρμα, επιλεγμένα μετά από ενδελεχή έρευνα μέσα από ένα ευρύ φάσμα καλλυντικών σκευασμάτων, με στόχο τη καλύτερη απόδοση. Τα μηχανήματα που είναι τελευταίας τεχνολογίας, επιλεγμένα με προσοχή, εξασφαλίζοντας έτσι την ασφάλεια και τη μέγιστη αποτελεσματικότητα των εφαρμογών.Διεύθυνση: Παπαδιαμαντοπούλου 4, 115 28 Αθήνα
Στάση Μετρό Μέγαρο Μουσικής
Τηλ: 211 4099926
Email: info@athens-cosmedica.gr

 

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

Συνεντεύξεις Δευτέρα 31.07.2017

MF Cover Story: Atomic Blonde

Στην πρωτη της μεγάλη συνέντευξη ως κυρία Θεοδωρίδη, η Δούκισσα Νομικού μιλά για τη νέα της ζωή και μας συστήνει τον πιο ώριμο και ολοκληρωμένο εαυτό της

The Editor's Blog Πέμπτη 20.07.2017

The Editor's Blog: Splish Splash

" Αυτό είναι το καλό της εποχής: το κατέβασμα της ταχύτητας, δεν μπορείς να κάνεις και πολλά με αυτή τη ζέστη"

Shopping Τετάρτη 12.07.2017

MF Fashion Editorial: By the pool

Athleisure στοιχεία και χρωματικές εντάσεις συναντούν τα σέξι '80s στην πιο επίκαιρη εκδοχή του beachwear.

Shopping Παρασκευή 23.06.2017

MF Fashion Editorial: City Sleek

Σκιά και φως, μαύρο και λευκό. Το αέναο παιχνίδι των δύο βασικών τόνων εξακολουθεί να εκπλήσσει με όπλα το "κοφτερό" tailoring και την απόλυτη ομορφιά του μινιμαλισμού.

>