Ο απόλυτος οδηγός ομορφιάς του καλοκαιριού για να είστε θεές στην παραλία.

Το καλοκαίρι είναι εδώ και εσύ θέλεις να το υποδεχτείς με άψογη εμφάνιση. Προετοίμασε σωστά την επιδερμίδα για να περάσεις τις πιο ανέμελες, γοητευτικές καλοκαιρινές μέρες και νύχτες. Με την κατάλληλη φροντίδα θα δεις το πρόσωπό σου να μαυρίζει με ασφάλεια και ομοιομορφία, αποφεύγοντας τις ευαισθησίες, τις ατέλειες και τη λιπαρότητα.

Τips για σωστή ενυδάτωση

  • Το πιο συχνό λάθος που κάνουμε το καλοκαίρι είναι ότι αμελούμε την ενυδάτωση της επιδερμίδας μας. Τώρα όμως είναι η εποχή που το πρόσωπο χρειάζεται τακτική φροντίδα για να αντισταθεί στις αυξημένες εξωτερικές επιθέσεις που οδηγούν σε αφυδάτωση. Είτε έχεις ξηρή είτε λιπαρή επιδερμίδα, διάλεξε μια κρέμα με ρευστή υφή για να διατηρήσεις την επιδερμίδα σου ελαστική και να την προστατεύσεις από τις ελεύθερες ρίζες.

  • Εάν το καλοκαίρι δεν θέλεις να φοράς πολλά προϊόντα αλλά ούτε και να αμελείς την εμφάνισή σου, κάνε έξυπνους συνδυασμούς: βάλε το πρωί μια ενυδατική και το αντηλιακό σου και άφησε την αντιρυτιδική για το βράδυ.

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

The Editor's Blog Σάββατο 23.12.2017

The Editor's Blog: Big little truths

Κατ’ ουσία, η πρώτη μέρα του χρόνου έχει πάντα, όπως και όλα τα σημαντικά θέματα στη ζωή μας, την αξία που εμείς της δίνουμε

Shopping Παρασκευή 22.12.2017

MF Editorial: Μetamorphosis

H Eυαγγελία Αραβανή μεταμορφώνεται για τη Madame Figaro σε Ωραία της Ημέρας

>