top article

Χάσιμο όγκου και σχήματος ή ρυτίδες και λεπτές γραμμές; Μπορεί οι δύο αυτές μορφές γήρανσης της επιδερμίδας να σού φαίνονται ίδιες, αλλά στην πραγματικότητα είναι διαφορετικές. Η επιδερμίδα της κάθε γυναίκας είναι μοναδική και, ως εκ τούτου, έχει διαφορετικές ανάγκες, τις οποίες καλό είναι να γνωρίζουμε, ώστε να τις καλύπτουμε με τα κατάλληλα προϊόντα.

Γνωρίζεις τι ανάγκες έχει η δική σου επιδερμίδα; Τι σημάδια γήρανσης παρατηρείς στο πρόσωπό σου, και πώς θα τα αντιμετωπίσεις;

Μάθε τις ανάγκες της επιδερμίδας σου

Ρυτίδες:
Οι βαθιές ή λεπτές γραμμές που δημιουργούνται από την απώλεια κολλαγόνου, με το πέρασμα του χρόνου, αποτελούν το Νο. 1 πρόβλημα που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι γυναίκες σε σχέση με την γήρανση της επιδερμίδας. Η εμφάνισή τους σχετίζεται με την σταδιακή απώλεια του κολλαγόνου από συγκεκριμένα σημεία της επιδερμίδας μας.

Απώλεια όγκου:
Ο όγκος στις εσωτερικές στοιβάδες της επιδερμίδας μπορεί να χαθεί με το πέρασμα του χρόνου. Το νεανικό, φυσικό γέμισμα χάνεται από σημεία όπως τα ζυγωματικά, τα μήλα ή και κάτω από τα βλέφαρα, και αυτό οφείλεται στο ότι, με τα χρόνια, η δομή των οστών, η τονικότητα των μυών, η μάζα λίπους, σφριγηλότητα και η πυκνότητα του δέρματος φθίνουν.


Τι από τα δύο διαπιστώνεις ότι συμβαίνει με την δική σου επιδερμίδα; Είτε πρόκειται για ρυτίδες, είτε για απώλεια όγκου, διάβασε παρακάτω πώς μπορείς να τα αντιμετωπίσεις.


Αν το πρόβλημά σου είναι η εμφάνιση ρυτίδων:
Η δράση των laser νέας γενιάς επικεντρώνεται στην παραγωγή κολλαγόνου στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος μέσω της διέγερσης των ινοβλαστών. Με αυτό τον τρόπο, επιτυγχάνεται και η ανανέωση των κερατινοκυτταρων στην επιφάνεια της επιδερμίδας, και, τελικά, η συνολική ανανέωσή της. Ακόμα, ο τόνος της επιδερμίδας αποκτά περισσότερο ρόδινη και ομοιόμορφη, υγιή όψη.


Αν το πρόβλημά σου είναι η απώλεια όγκου:
Τα ενέσιμα σκευάσματα, με συστατικά που γεμίζουν άμεσα τις ρυτίδες και αποκαθιστούν τους φυσικούς όγκους, προσφέροντας πιο νεανική όψη, είναι η καταλληλότερη θεραπεία. Το σημαντικότερο συστατικό που περιέχεται σε αυτά τα σκευάσματα, δεν είναι άλλο από το υαλουρονικό οξύ, το οποίο αποκαθιστά τον όγκο του προσώπου στα “ευαίσθητα” σημεία (ζυγωματικά , παρειές, κάτω από τα μάτια κλπ), επιτυγχάνοντας την ανόρθωση προσώπου και περιγράμματος. Ακόμα, το υαλουρονικό οξύ περιορίζει ή και να εξαφανίζει τελείως ρυτίδες ενώ μπορεί να εγχυθεί ακόμη και σε όλη την επιφάνεια της επιδερμίδας μαζί με άλλα θρεπτικά συστατικά και να προσφέρει λάμψη και ζωντάνια.Ποια είναι η ιδανική σειρά περιποίησης για εσένα;


Για την εμφάνιση ρυτίδων:

Η Revitalift LaserX3 της L'Oréal Paris είναι η 1η σειρά αντιγήρανσης που τόλμησε να συγκρίνει τα αποτελέσματα που χαρίζει στην επιδερμίδα σου, με αυτά μίας συνεδρίας laser, και όχι τυχαία. Η λείανση των ρυτίδων, η αναδόμηση της επιδερμίδας και η αναδιαμόρφωση του περιγράμματος εντυπωσιάζουν.

Η σειρά Revitalift Laser X 3 της L'Oréal Paris περιλαμβάνει κρέμα ημέρας, κρέμα νύχτας, ορό αντιγήρανσης και κρέμα ματιών, με άκρως απολαυστικές υφές που απορροφώνται άμεσα και δεν αφήνουν ίχνη λιπαρότητας, παρά μόνο μεταξένια υφή και αίσθηση.

Η εφαρμόγή ξεκινά από τον ορό, πρωί και βράδυ, σε καθαρή επιδερμία, που είναι και το πιο δραστικό προϊόν καθώς έχει και την μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε συστατικά. Στη συνέχεια, σειρά έχει η κρέμα και, τέλος, η κρέμα ματιών, η οποία πρέπει να εφαρμόζεται με κινήσεις από μέσα προς τα έξω, με ιδιαίτερη έμφαση στα πιο “προβληματικά” σημεία (πόδι της χήνας).

Από την 1η εβδομάδα χρήσης γίνονται ορατά τα αποτελέσματα, με την επιδερμίδα ορατά νεότερη και ανανεωμένη- διαδικασία που, φυσικά, συνεχίζεται και ολοκληρώνεται μετά τις 4 εβδομάδες εφαρμογής. Άλλωστε, καθόλου τυχαία, στην Ελλάδα η Revitalift Laser X 3 είναι best seller προϊόν αντιγήρανσης της L'Oréal Paris ενώ το 80% των γυναικών που την δοκίμασαν τη θεωρούν ως την καλύτερη αντιγηραντική φροντίδα που έχουν χρησιμοποιήσει.


Για την απώλεια όγκου:
Η Revitalift Filler είναι η σειρά που δημιούργησε η L'Oréal Paris, εμπνεόμενη από τις δερματολογικές ενέσεις υαλουρονικού οξέος. Με τα προϊόντα της σειράς (κρέμα ημέρας, ορός εντατικής δράσης) να ενσωματώνουν την υψηλότερη συγκέντρωση υαλουρονικού οξέος μέχρι σήμερα, η Revitalift Filler εγγυάται δράση κατά των ρυτίδων και επαναφορά του όγκου στην επιδερμίδα του προσώπου.

Η περιποίησή σου ξεκινάει με την εφαρμογή του ορού αναπλήρωσης Revitalift Filler της L'Oréal Paris, που είναι απαραίτητο προϊόν για να δεις την ουσιαστική διαφορά που επιθυμείς στην επιδερμίδα σου. Αυτό που κάνει τον ορό να ξεχωρίζει, είναι η συσκευασία του, που βοηθάει στην πρακτικότερη χρήση του, αφού μοιάζει με ένεση. Δεν έχεις παρά να τον εφαρμόσεις, σε καθαρή επιδερμίδα, πρωί και βράδυ, είτε απευθείας στις ρυτίδες είτε σε όλο το πρόσωπο και το περίγραμμα (αν αντιμετωπίζεις και απώλεια όγκου). Με δροσερή υφή που απορροφάται άμεσα, αξίζει να σημειωθεί ότι η περιέκτικότητα του ορού αναπλήρωσης Revitalift Filler της L'Oréal Paris σε υαλουρονικό οξύ είναι διπλάσια από αυτή της κρέμας, αλλά και 10πλάσια από οποιονδήποτε άλλον ορό της L'Oréal Paris κυκλοφορεί.

Στη συνέχεια, σειρά έχει η αντιγηραντική κρέμα ημέρας Revitalift Filler της L'Oréal Paris, με πολύ απαλή υφή, που απορροφάται χωρίς να αφήνει λιπαρότητα. Ήδη, ακόμα και 4 ώρες μετά την πρώτη χρήση, θα διαπιστώσεις ότι υπάρχουν εμφανή αποτελέσματα με το δέρμα σου να δείχνει περισσότερο τονωμένο, ενυδατωμένο, απαλό και λαμπερό ενώ, μετά από 4 εβδομάδες συνεχούς χρήσης θα εντυπωσιαστείς από την λείανση που θα σού έχει προσφέρει, στις περιοχές εμφάνισης των ρυτίδων, αλλά και το “γέμισμα” στα σημεία που έχουν χάσει τον όγκο τους.


Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

The Editor's Blog Σάββατο 23.12.2017

The Editor's Blog: Big little truths

Κατ’ ουσία, η πρώτη μέρα του χρόνου έχει πάντα, όπως και όλα τα σημαντικά θέματα στη ζωή μας, την αξία που εμείς της δίνουμε

Shopping Παρασκευή 22.12.2017

MF Editorial: Μetamorphosis

H Eυαγγελία Αραβανή μεταμορφώνεται για τη Madame Figaro σε Ωραία της Ημέρας

>