Επειδή το Χόλιγουντ έχει κάνει επιστήμη το project «Μετά τη γέννα έχω πιο star κορμί» από πριν, κράτα σημειώσεις.

Αναρωτιέσαι πώς θα καταφέρεις να χωρέσεις ξανά στο τζιν μετά την εγκυμοσύνη ρίξε μια ματιά στο Χόλιγουντ. Οι διάσημες μαμάδες έχουν αποδείξει πως η εγκυμοσύνη είναι ο καλύτερος τρόπος να αποκτήσεις το σώμα που ονειρεύεσαι. Μα πως τα καταφέρνουν;

Περίπτωση Γκουίνεθ Πάλτροου
Έχασε 18 κιλά έπειτα από τις δύο εγκυμοσύνες της και κατάφερε να δείχνει εκθαμβωτικά λεπτή μερικές εβδομάδες μετά τη γέννα.
Πώς τα κατάφερε; Έκανε καθημερινά πιλάτες, γιόγκα και θήλαζε, προσθέτοντας όμως κι ένα μυστικό όπλο στη φαρέτρα της, το Spanx: ένα ολόσωμο λαστέξ που σε σφίγγει μέχρι σκασμού.

Περίπτωση Ούμα Θέρμαν
Έχασε δωδεκάμισι κιλά σε έξι εβδομάδες για να συνεχίσει τα γυρίσματα του Kill Bill που είχαν διακοπεί όταν έμεινε έγκυος.
Πώς τα κατάφερε; Κάνοντας πολεμικές τέχνες στα πλατό, όμως τη «χοντρή δουλειά» έκανε μια εταιρεία που παρασκευάζει γεύματα διαίτης και τα παραδίδει στο χώρο σου.

Περίπτωση Γκουέν Στεφάνι
Επανήλθε στο νούμερο 8 και επέδειξε ένα εκθαμβωτικό «πακέτο» κοιλιακών σε συναυλία έντεκα μήνες μετά τη γέννα του δεύτερου γιου της.
Πώς τα κατάφερε; Οι καλές γλώσσες λένε με τζόγκινγκ και δίαιτα. Οι κακές κάνουν λόγο για καισαρική στον όγδοο που πήγε πακέτο με κοιλιοπλαστική, μια δημοφιλή «μέθοδο» στις ανυπόμονες στάρλετ.

Περίπτωση Χάιντι Κλουμ
Πήρε μέρος στο ντεφιλέ των Victoria’s Secret φορώντας σουτιέν και τάνγκα, δύο μήνες μετά τη γέννηση του γιου της.
Πώς τα κατάφερε; Η ίδια λέει πως με το θηλασμό έχανε στην αρχή μισό κιλό την ημέρα. Στη συνέχεια έκανε διατροφή πλούσια σε πρωτεΐνες, έτρωγε μικρά γεύματα κάθε τρεις ώρες, σταματούσε να τρώει στις 7 μ.μ. και έκανε στατική κωπηλασία.

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

The Editor's Blog Σάββατο 23.12.2017

The Editor's Blog: Big little truths

Κατ’ ουσία, η πρώτη μέρα του χρόνου έχει πάντα, όπως και όλα τα σημαντικά θέματα στη ζωή μας, την αξία που εμείς της δίνουμε

Shopping Παρασκευή 22.12.2017

MF Editorial: Μetamorphosis

H Eυαγγελία Αραβανή μεταμορφώνεται για τη Madame Figaro σε Ωραία της Ημέρας

>