Οι κοιλιακοί μύες δεν μαρτυρούν μόνο πόσο fit είσαι αλλά είναι έν από τα πιο σέξι σημεία του σώματος δέχεται όμως «εχθρικές επιθέσεις».Η κακή διατροφή που προκαλεί εντερικές δυσλειτουργίες, μέχρι τα τυπικά φουσκώματα της περιόδου και, κυρίως, την εγκυμοσύνη. Αν θέλεις να μεταμορφώσεις την κοιλιά σου στο πιο θελκτικό σημείο του σώματός σου, κάνε τις παρακάτω ασκήσεις.

  • Γ ια να δεις την κοιλιά σου να γραμμώνει, κάνε ένα σετ των 8 από κάθε μία άσκηση, αυξάνοντας ανά βδομάδα τις επαναλήψεις. Απαραίτητα αξεσουάρ: ένα στρώμα και μια μπάλα.
  • Κάθισε στο στρώμα με το σώμα σε ορθή γωνία, τα πόδια τεντωμένα και τις πατούσες προς τα πάνω. Κράτησε την μπάλα μπροστά σου με τεντωμένα χέρια στο ύψος του στήθους. Χωρίς να λυγίσεις τα χέρια, χαμήλωσε την πλάτη στο έδαφος και γύρνα στην αρχική θέση.
  • Ξάπλωσε, με τα χέρια κατά μήκος του κορμού, τα πόδια λυγισμένα και τις πατούσες να ακουμπούν στο έδαφος. Σφίξε την μπάλα ανάμεσα στα γόνατα. Σήκωσε την πλάτη και τα χέρια τόσο όσο να νιώθεις τη σύσπαση στην κοιλιά. Έπειτα, σήκωσε και χαμήλωσε τα πόδια με τα γόνατα ελαφρώς λυγισμένα, προσέχοντας να μην κυρτώσεις τη μέση.
  •  Κάθισε σε ορθή γωνία κρατώντας την μπάλα ανάμεσα στα γόνατα. Λύγισε τα γόνατα και βάλε τα χέρια πίσω από τον αυχένα, κρατώντας τους αγκώνες ανοιχτούς και το στήθος ελαφρώς γερμένο προς τα πίσω, προσέχοντας να μην καμπουριάζεις. Μετακίνησε τους αγκώνες προς τα δεξιά και προς τα αριστερά. Είναι η καλύτερη άσκηση για τους πλάγιους κοιλιακούς.
  •  Μία από τις καλύτερες ασκήσεις για τους κεντρικούς και πλάγιους κοιλιακούς είναι το ποδήλατο. Ξάπλωσε με τα γόνατα λυγισμένα στο στήθος και τα χέρια πίσω από το σβέρκο, με τους αγκώνες ανοιχτούς. Σήκωσε την ωμοπλάτη από το έδαφος. Έπειτα τέντωσε με εναλλαγές τα πόδια, πλησιάζοντας τον αντίθετο ώμο στο λυγισμένο γόνατο.

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

The Editor's Blog Σάββατο 23.12.2017

The Editor's Blog: Big little truths

Κατ’ ουσία, η πρώτη μέρα του χρόνου έχει πάντα, όπως και όλα τα σημαντικά θέματα στη ζωή μας, την αξία που εμείς της δίνουμε

Shopping Παρασκευή 22.12.2017

MF Editorial: Μetamorphosis

H Eυαγγελία Αραβανή μεταμορφώνεται για τη Madame Figaro σε Ωραία της Ημέρας

>