Με ευεργετικές συνθέσεις και εξαιρετικά αποτελεσματική δράση, τα λάδια γίνονται η μεγάλη τάση στην περιποίηση προσώπου, σώματος και μαλλιών.

Πρόσωπο

Μέχρι πρόσφατα τα καλλυντικά με υφή λαδιού ήταν γνωστά σε λίγες, «μυημένες» στα μυστικά της ομορφιάς. Σιγά σιγά όμως κυκλοφορούν όλο και περισσότερα καλλυντικά με σύνθεση, η οποία βασίζεται σε αιθέρια ή πολύτιμα έλαια που καλύπτουν όλες τις ανάγκες. Αρκεί να τα χρησιμοποιήσεις σωστά.

  • Ταιριάζουν σε όλους τους τύπους επιδερμίδας. Προσφέρουν θρέψη και ενυδάτωση στα κανονικά ή ξηρά δέρματα, ενώ βοηθούν ιδιαίτερα στον έλεγχο και στη ρύθμιση της λιπαρότητας. Για τις λιπαρές επιδερμίδες η λύση δεν είναι επιθετικά προϊόντα που αυξάνουν την παραγωγή σμήγματος, αλλά τα κατάλληλα έλαια -όπως αιθέριο έλαιο grapeseed μέντας- που θα τη μειώσουν.

  • Η αρχή μπορεί να γίνει αντικαθιστώντας την κρέμα νύχτας με ένα λάδι προσώπου. Η θρεπτική του δράση είναι πιο έντονη στη διάρκεια του ύπνου, ενώ δεν υπάρχει περίπτωση να σε ενοχλήσει η πλούσια υφή του.

  • Το περίφημο argan oil, πολύτιμο έλαιο από το ομώνυμο δέντρο που ευδοκιμεί στο Μαρόκο, είναι γνωστό για τις θρεπτικές και επανορθωτικέςτου ιδιότητες. Αναζήτησέ το όχι μόνο σε κρέμες, αλλά και σε ορούς ή έλαια προσώπου που έχουν ακόμη καλύτερα αποτελέσματα ενάντια στα σημάδια γήρανσης.

  • Τα προϊόντα καθαρισμού με υφή λαδιού αφαιρούν άψογα ακόμη και αδιάβροχο μακιγιάζ, ξεπλένονται εύκολα με νερό και αφήνουν το δέρμα απαλό.

Πολύτιμα έλαια για το ΣΩΜΑ στη σελίδα 2

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

The Editor's Blog Σάββατο 23.12.2017

The Editor's Blog: Big little truths

Κατ’ ουσία, η πρώτη μέρα του χρόνου έχει πάντα, όπως και όλα τα σημαντικά θέματα στη ζωή μας, την αξία που εμείς της δίνουμε

Shopping Παρασκευή 22.12.2017

MF Editorial: Μetamorphosis

H Eυαγγελία Αραβανή μεταμορφώνεται για τη Madame Figaro σε Ωραία της Ημέρας

>