Είπε ένας δάσκαλος πως δεν μπορείς να τρέξεις πιο γρήγορα από ένα άλλο παιδάκι και οι γονείς σου σε έγραψαν χορό. Οι βαθμοί σου έδειχναν ότι δεν είσαι καλή στα μαθηματικά και έκανες ιδιαίτερα στα αρχαία ελληνικά για να δώσεις εξετάσεις. Στο πανεπιστήμιο σε έπεισαν ότι μπορείς να γίνεις manager και όχι ηθοποιός. Οι φίλες σου αστειεύονταν ότι αρκεί το τραγούδι στο καραόκε και πως οι μίνι φούστες είναι κυρίως για εκείνες που έχουν αδύνατα πόδια. Αλλά εντάξει υπάρχουν και τα κορίτσια με υψηλή αυτοπεποίθηση οπότε μπορείς να φοράς μίνι όπως κι αν είναι τα πόδια σου. Εσύ είχες να διαλέξεις ανάμεσα στο ”έχω αυτοπεποίθηση ή χοντρά πόδια;” και δεν κοίταξες ποτέ πραγματικά τις γάμπες σου για να αποφασίσεις μόνη σου. Με τα χρόνια κάποια βράδια που έμενες στο σπίτι μόνη σου τα σκεφτόσουν όλα αυτά και πείσμωνες γιατί μπορεί να γινόσουν καλή ηθοποιός και ήθελες να είχες φορέσει πολλές περισσότερες μίνι φούστες και σορτς. Μετά κάποιος σε καλούσε σε ένα πάρτυ και τα ξεχνούσες όλα.

Άκουσες πως υπάρχουν σπουδές στα 30 και πως άνθρωποι επαναστατούν, αλλάζουν καριέρα και κάνουν στροφή στη ζωή τους, αξιοποιούν τη δεύτερη ευκαιρία και από φιλόλογοι γίνονται μοντέλα με διεθνή καριέρα. Σου είπαν δεν μπορείς να παντρευτείς στα 18 αλλά δεν είναι ωραίο να μην παντρευτείς κάποτε. Έγραψαν πολλά βιβλία για το πως να νικήσεις τους φόβους σου και να απελευθερωθείς. Διάβασες πολλές ιστορίες για ανθρώπους που έγιναν έμπνευση μετά από ένα ατύχημα ή μια μεγάλη ατυχία της ζωής. Είδες βίντεος στο You Tube, δάκρυσες, γέλασες και γέμισες αισιοδοξία. Μετά κάποιος σε κάλεσε σε ένα πάρτυ και εσύ τα ξέχασες όλα.

Μπήκες στο πλάνο που άλλοι ετοίμασαν για σένα και το έκανες δικό σου. Με μικρές επαναστάσεις έκανες τις προσαρμογές σου και το βάφτισες δικό σου πλάνο. Και αυτό μπορεί να είναι ΟΚ.

Διάβασε περισσότερα στο savoirville.gr