Αν η αγαπημένη σου ταινία είναι το Breakfast at Tiffany's και νιώθεις και εσύ μια σύγχρονη Holly Golightly, τα νέα είναι φανταστικά. Ξέχνα τις βόλτες με ένα κρουασάν και καφέ στο χέρι, γιατί τώρα θα μπορείς να τα έχεις πραγματικά ακριβώς μέσα στο Tiffany's! Τουλάχιστον στο flagship κατάστημα της Νέας Υόρκης.

Η Tiffany & Co. ανακοίνωσε πρόσφατα ότι ανοίγει στις 10 Νοεμβρίου το Blue Box Café μέσα στο flagship κατάστημα της - και είναι ακριβώς όπως το φαντάζεσαι, σαν μια μικρογραφία ενός χαρακτηριστικού μπλε κουτιού

Τώρα μπορείς - κυριολεκτικά -  να φας πρωινό στο Tiffany's!

Θα βρίσκεται στον τέταρτο όροφο, όπου βρίσκονται και οι νέες συλλογές με είδη decor, αξεσουάρ και vintage βιβλίων. Αν ακι φαίνεται σχετικά μικρό, ακολουθεί πιστά την κομψή φιλοσοφία των Tiffany's με το χαρακτηριστικό turquoise να υπάρχει όπου και αν κοιτάξεις: στα έπιπλα, στους τοίχους, στα πιάτα. Επίσης, αντί για πίνακες στους τοίχους θα δεις έξυπνα mini διακοσμητικά στοιχεία με την υπογραφή Tiffany's, ενώ παράλληλα έχεις μια υπέροχη θέα στο Central Park.

tiffanys cafe

Όσο για το μενού, αυτό θα εναλλάσσεται κάθε σεζόν περιλαμβάνοντας κλασσικά νεοϋρκέζικα πιάτα, ενώ για όλες τις σύγχρονες Golightly, θα υπάρχει φυσικά καφές και ένα κρουασάν (το οποίο συνοδεύεται βέβαια με avocado toast, αυγά, ή bagel με καπνιστό σολωμό). Μακάρι βέβαια να συνοδευόταν με το Givenchy φόρεμα και τις πέρλες της Audrey Hepburn, αλλά πάντα μπορούμε να ελπίζουμε.

tiffanys cafe

Αν βρεθείς λοιπόν σύντομα στη Νέα Υόρκη, ξέρεις τι θα επισκεφτείς πρώτα.