Το ολοκαίνουριο και άκρως καλοκαιρινό τεύχος Ιουλίου του Madame Figaro κυκλοφορεί τώρα στα περίπτερα, μαζί με το ετήσιο ένθετο Top Hotels και δώρο την πιο stylish τσάντα παραλίας που θα γίνει το αγαπημένο σου αξεσουάρ φέτος το καλοκαίρι.

Χώρισες; Κάν'το όπως η Gwyneth! Είναι τελικά ο συνειδητοποιημένος χωρισμός της διάσημης ηθοποιού εφικτός στους κοινούς θνητούς; Αναλύουμε ακόμα το φαινόμενο του νάρκισσου εαυτού μας που βγήκε στην επιφάνεια μέσα από τα social media.

Σε απασχολεί το σώμα και το δέρμα σου λίγο πριν βγεις στην παραλία; Μην ανυσηχείς γιατί το Madame Figaro έχει τον πιο ολοκληρωμένο οδηγό φροντίδας και περιποίησης που θα λύσει όλα σου τα προβήματα.

Διάβασε ακόμα μεταξύ άλλων τις αποκλειστικές συνεντεύξεις της Blonde Salad (aka Chiara Ferragni), της Μonika και του νέου ανταγωνιστή του Brad Pitt και του George Clooney, Mats Michelsen.


Το Madame Figaro Ιουλίου κυκλοφόρησε!

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

The Editor's Blog Σάββατο 23.12.2017

The Editor's Blog: Big little truths

Κατ’ ουσία, η πρώτη μέρα του χρόνου έχει πάντα, όπως και όλα τα σημαντικά θέματα στη ζωή μας, την αξία που εμείς της δίνουμε

Shopping Παρασκευή 22.12.2017

MF Editorial: Μetamorphosis

H Eυαγγελία Αραβανή μεταμορφώνεται για τη Madame Figaro σε Ωραία της Ημέρας

Συνεντεύξεις Τρίτη 10.10.2017

MF Mούσα: Ιρίνα Σάικ

Η Ρωσίδα καλλονή ποζάρει στο φακό του Mario Testino για την καμπάνια της Intimissimi. H Madame Figaro ρίχνει μια ματιά στο backstage και μιλά αποκλειστικά μαζί της

>