top article
Η ωραιότερη εποχή του χρόνου μάς κλείνει το μάτι και εμείς είπαμε να την υποδεχτούμε με μία αγαπημένη συνήθεια που θα μάς ψυχαγωγήσει και θα μάς χαλαρώσει. Και για να το καταφέρουμε, δεν μπορούμε να σκεφτούμε ιδανικότερο τρόπο από το να “χαθούμε” στις σελίδες ενός εμπνευσμένου μυθιστορήματος. Έτσι, ρίχνοντας μία ματιά τις τελευταίες κυκλοφορίες των εκδόσεων Ψυχογιός, εντοπίσαμε το “Τα χρόνια της χαμένης αθωότητας”, που είναι το τελευταίο πόνημα της Σόφης Θεοδωρίδου- της Ελληνίδας συγγραφέα που μάς έχει χαρίσει πολλά, αγαπημένα βιβλία.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Το MadameFigaro.gr και οι εκδόσεις Ψυχογιός σού κάνουν δώρο το best seller της Άνοιξης

Η ιστορία του εξελίσσετε τον Απρίλιο του 1961, οταν ο πρώτος Ρώσος κοσμοναύτης ταξιδεύει στο Διάστημα ενώ, παράλληλα, σε μια μικρή ελληνική πόλη ένας άντρας μπαίνει για λίγο στη θέση του Θεού, ορίζοντας τη μοίρα τριών νεαρών πλασμάτων.

Την Κλέα θα υποδεχθεί ένα αρχοντόσπιτο, όπου ο στρατηγός παππούς της αναπολεί παρελθοντικές δόξες, ενώ ο πατέρας της έχει εγκαταλείψει τον μεγάλο του έρωτα για να κατακτήσει πλούτη και κάστες εξουσίας· τη Μελισσάνθη ένα μεσοαστικό σπιτικό πάνω από μια ταβέρνα, στο οποίο η μάνα της, η ωραία Μυρσίνη, ενοχοποιείται για νεανικά σφάλματα από τον σύζυγό της· τη Λόλα, τέλος, θα καλοδεχτεί ένα φτωχόσπιτο, μες στο οποίο στοιβάζονται μεταξύ άλλων μια ιδιόρρυθμη γιαγιά κι ένας ρομαντικός πραματευτής, που αγωνίζεται να συμπορευθεί με τα δεδομένα των καιρών, καθώς η χώρα αλλάζει.

Παρά τις ταξικές διαφορές τους, οι τρεις κοπέλες μεγαλώνοντας θα δεθούν με δεσμά αδελφικής φιλίας, ανακαλύπτοντας όλες στο φτωχόσπιτο του συνοικισμού την οικογενειακή θαλπωρή που απουσιάζει από τα άλλα δύο. Ώσπου, στο κατώφλι της ενήλικης ζωής τους πια, μυστικά και ψέματα κι αμαρτωλά πάθη του παρελθόντος θ’ αρχίσουν ν’ αποκαλύπτονται, βαφτίζοντας μια δυνατή αγάπη ανόσια και ξεκινώντας τον χορό των αποχωρισμών. Αποκομμένες πλέον μεταξύ τους αλλά κι απ’ τη γενέθλια πόλη, ρίχνονται στη χοάνη της πρωτεύουσας και στο κυνήγι χιμαιρικών ονείρων. Μα, καθώς ο καιρός κυλά κι οι ψευδαισθήσεις της νιότης χάνονται, θα διαπιστώσουν πως ελάχιστα μοιάζουν τελικά με ό,τι είχαν ονειρευτεί στα χρόνια της αθωότητάς τους.

Στο MadameFigaro.gr αγαπάμε πολύ το διάβασμα, και επιθυμούμε να το στηρίζουμε έμπρακτα. Γι' αυτό τον λόγο, αλλά και επειδή ενθουσιαστήκαμε με το “Τα χρόνια της χαμένης αθωότητας”, θελήσαμε, σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ψυχογιός, να το κάνουμε δώρο σε τρεις φίλες μας. Αν θέλεις να είσαι μία από αυτές, δεν έχεις παρά να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στη φόρμα συμμετοχής για να λάβεις μέρος στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Μαρτίου. Μην χάνεις χρόνο! Λάβε μέρος τώρα!


Οι τυχερές νικήτριες είναι οι:

ΣΤΕΛΛΑ ΛΙΑΓΟΥΡΗ
Ελένη Θανασού
Ιφιγένεια Παρασκευοπούλου

Συγχαρητήρια! Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την παραλαβή του δώρου σας.Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

The Editor's Blog Σάββατο 23.12.2017

The Editor's Blog: Big little truths

Κατ’ ουσία, η πρώτη μέρα του χρόνου έχει πάντα, όπως και όλα τα σημαντικά θέματα στη ζωή μας, την αξία που εμείς της δίνουμε

Shopping Παρασκευή 22.12.2017

MF Editorial: Μetamorphosis

H Eυαγγελία Αραβανή μεταμορφώνεται για τη Madame Figaro σε Ωραία της Ημέρας

Συνεντεύξεις Τρίτη 10.10.2017

MF Mούσα: Ιρίνα Σάικ

Η Ρωσίδα καλλονή ποζάρει στο φακό του Mario Testino για την καμπάνια της Intimissimi. H Madame Figaro ρίχνει μια ματιά στο backstage και μιλά αποκλειστικά μαζί της

>