– Οι προέφηβοι ρωτάνε πρώτα τη μητέρα – οι έφηβοι ρωτάνε τους φίλους τους πρώτα.
– Οι προέφηβοι αναρωτιούνται γιατί οι μεγάλοι τους προειδοποιούν για το τσιγάρο, το ποτό, τα ναρκωτικά – οι έφηβοι ξέρουν γιατί οι μεγάλοι τους προειδοποιούν για το τσιγάρο, το ποτό, τα ναρκωτικά.
– Οι προέφηβοι ασχολούνται λίγο με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – οι έφηβοι ασχολούνται αποκλειστικά με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
– Οι προέφηβοι ενημερώνουν τους γονείς τους για το ποιοι είναι οι φίλοι τους και οι γονείς γνωρίζονται μεταξύ τους, έχουν ο ένας το τηλέφωνο του άλλου, είναι φίλοι στο Facebook – οι έφηβοι με το ζόρι λένε στους γονείς τους το μικρό όνομα κάποιων φίλων τους.
– Οι προέφηβοι ασχολούνται με το Skype, με video calls και το Musical.ly – οι έφηβοιασχολούτναι με Instagram, Facebook και Snapchat.
Οι προέφηβοι πηγαίνουν ακόμα με τη μητέρα για ψώνια και διαλέγουν οι ίδιοι τα ρούχα τους – οι έφηβοι πηγαίνουν για ψώνια με τους φίλους τους.
– Οι προέφηβοι έχουν νούμερο 1 επιθυμία να αποκτήσουν smartphone – οι έφηβοι έχουν νούμερο 1 επιθυμία να αποκτήσουν μηχανή ή αυτοκίνητο.
– Οι προέφηβοι στρεσάρονται με θέματα όπως οι παρέες, τα μαθήματα, τι θα κάνουν το σαββατοκύριακο – οι έφηβοι στρεσάρονται με το αν θα μπουν στο Πανεπιστήμιο, τις ερωτικές σχέσεις τους, αν θα έχουν αρκετά χρήματα, αν θα πετύχουν στα μελλοντικά τους σχέδια.


Διάβασε περισσότερα στο TheMamagers.gr