Γιατί λέει η Αντζελίνα Τζολί ότι δεν μπορεί να κάνει ούτε ένα μπάνιο με την ησυχία της;
Η πρωταγωνίστρια του Tourist, η Αντζελίνα Τζολί που, ως γνωστόν μεγαλώνει την πολύτεκνη οικογένειά της μαζί με τον Μπραντ Πιτ (6 παιδιά: Maddox (9 ετών), Pax (6 ετών), Zahara (5 ετών), Shilloh (4 ετών) και τα δίδυμα Knox και Vivienne (2 ετών), δηλώνει ότι θαυμάζει τον εαυτό της όταν καταφέρνει να βρει λίγο χρόνο για εκείνη. «Προσπαθείς να κάνεις ένα μπάνιο μόνος αλλά όλοι έρχονται μέσα. Τελικά, τα παρατάς. Εκπλήσσομαι και η ίδια από αυτή τη κατάσταση που ζω για το λόγο ότι είμαι ο τύπος που του αρέσει να περνάει χρόνο με τον εαυτό του. Αλλά, είναι όλα εντάξει κι έτσι. Νιώθω άνετα».
Ήταν πρόσφατα, που η Αντζελίνα δήλωσε ότι σπάνια έχει δικό της ελεύθερο χρόνο αλλά καταλαβαίνει ότι το ίδιο ισχύει για κάθε γονιό. Περιγράφοντας, μάλιστα, μία τυπική ημέρα της, είπε: «Ξυπνάω, έχω 4 παιδιά στο κρεβάτι μαζί μου και ο Μπραντ είναι στο τηλέφωνο με τα δίδυμα. Απλά, δεν βρίσκω ηρεμία- οι περισσότεροι που έχουν παιδιά δεν βρίσκουν. Μερικές φορές πας να κάνεις μπάνιο, ή ένα ντους αλλά πάντα κάποιος προσπαθεί να μπει μέσα. Απλά το συνηθίζεις».
Όπως και να έχει η 35χρονη
star εξήγησε ότι η υποστήριξη του συζύγου της Μπραντ Πιτ, τη βοήθησε να τα έχει όλα under control. «Ο Μπραντ κι εγώ κάνουμε βάρδιες- όπως τώρα που εκείνος δουλεύει κι εγώ είμαι στο σπίτι με τα παιδιά. Σε 4 μήνες, εγώ θα είμαι που θα τρώγομαι να κάνω κάτι».

 

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

The Editor's Blog Σάββατο 23.12.2017

The Editor's Blog: Big little truths

Κατ’ ουσία, η πρώτη μέρα του χρόνου έχει πάντα, όπως και όλα τα σημαντικά θέματα στη ζωή μας, την αξία που εμείς της δίνουμε

Shopping Παρασκευή 22.12.2017

MF Editorial: Μetamorphosis

H Eυαγγελία Αραβανή μεταμορφώνεται για τη Madame Figaro σε Ωραία της Ημέρας

>