Μπορεί η διαίσθηση σου να σου φωνάζει ακόμη και για τα πιο απλά αλλά συχνά η συνήθεια την καλύπτει. Αν λοιπόν δεν είσαι και τόσο σίγουρη, μάλλον ήρθε η ώρα να κοιτάξεις τα πράγματα λίγο πιο σφαιρικά.

Οι ψυχολόγοι ισχυρίζονται πως δεν έχει σημασία αν είστε μαζί 6 μήνες ή 6 χρόνια. Υπάρχουν μερικά σημάδια που δείχνουν ξεκάθαρα εάν μια σχέση είναι υγιής και εάν έχει προοπτικές να προχωρήσει παρακάτω.

1. Ο θαυμασμός

Ο αμοιβαίος σεβασμός είναι ένα από τα πιο ισχυρά σημάδια που αποδεικνύει ότι μια σχέση είναι υγιής. Πρέπει να θαυμάζεις αυτόν που έχεις απέναντί σου και να αναγνωρίζεις τις δικές του προσωπικές ανάγκες και επιθυμίες. Φυσικά, οφείλεις να καταλαβαίνεις ότι αυτές πιθανότατα διαφέρουν από τις δικές του.


2. O κοινός χρόνος

Ο χρόνος που περνάς με το σύντροφό σου πρέπει να είναι χρόνος που σε χαλαρώνει και σε γεμίζει με ενέργεια. Αν παρόλα αυτά αισθάνεσαι πως τις ώρες που είστε μαζί φορτίζεσαι ψυχικά τότε μάλλον κάτι πάει στραβά. Έχει πολύ μεγάλη σημασία να έχει απέναντί σου έναν άνθρωπο που για εσένα θα αποτελεί καταφύγιο.

Διάβασε περισσότερα στο savoirville.gr