Η θεωρία του καμένου pancake εφαρμόζεται στους φρεσκοχωρισμένους και πάει ως εξής: Πόσες φορές ήταν που μόλις χώρισες και είπες θα προχωρήσω παρακάτω. Πόσες φορές ήταν που πιάστηκες από τον πρώτο τυχόντα λέγοντας: "Ο έρωτας με έρωτα περνάει" και τα σχετικά; Πόσες φόρες ήταν που έφαγες τα μούτρα σου; Και πόσες ήταν οι φορές που οι φίλοι σου επέμεναν να μη βιάζεσαι, να περιμένεις, να πάρεις τον χρόνο σου και να καθίσεις λίγο καιρό μόνη σου; Η θεωρία του καμένου pancake ήρθε για να επιβεβαιώσει όλα αυτά που σου λένε οι φίλοι σου, γιατί το πρώτο "pancake" πάντα είναι το καμένο!

Το "burned pancake" όπως το έλεγαν, το άκουσα για πρώτη φορά στην αμερικάνικη σειρά "Younger" Όταν η Kelsey έχασε από ατύχημα τον φίλο της και ανακάλυψε όλες τους τις παρασπονδίες, έτρεξε θυμωμένη να βρει τον επόμενο και όπως ήταν αναμενόμενο αυτός δεν ήταν ο κατάλληλος. Και εκεί ήταν που ήρθε η αυτή η θεωρία να ρίξει φως στην υπόθεση.

Η θεωρία του καμένου pancake στηρίζεται στο γεγονός ότι ο πρώτος που θα γνωρίσεις/ μιλήσεις/ δείξεις ενδιαφέρον και κάτι παραπάνω, αμέσως μετά τον πρόσφατο χωρισμό σου, δεν είναι ο κατάλληλος. Είναι το πρώτο καμένο σου "θύμα" όπως ακριβώς και το πρώτο pancake που θα ψήσεις. Θα είναι καμένο!

Διάβασε περισσότερα στο savoirville.gr