top article
H Hanneli είναι από εκείνα τα κορίτσια που δεν μπορείς να χαρακτηρίσεις, έτσι απλά, με τον όρο fashion blogger. Μπορεί το blog της να είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα εκεί έξω όμως οι πραγματικές της ιδιότητες είναι εκείνες του φωτογράφου, του στυλίστα και ενίοτε, του μοντέλου. Μαζί με όλα τα παραπάνω, η νορβηγικής καταγωγής καλλονή, βρίσκει χρόνο να δουλεύει συστηματικά για τη Vogue, να σχεδιάζει capsule συλλογές για μεγάλα brands (όπως τα Zara) και να παραβρίσκεται στα μεγαλύτερα fashion events του κόσμου. Σε μια από τις τελευταίες τις στάσεις, στο event της Calvin Klein Watches + Jewelry στη Βασιλεία, η Hanneli συνάντησε τη δική μας Ελένη Στασινοπούλου και έδωσε απάντηση σε όλες τις ερωτήσεις της.

WomenTalk: Hanneli Mustaparta

Chiara Ferragni, Laura Burdese (πρόεδρος της Calvin Klein Watches + Jewelry), Ulrich Grimm (Accessories Director Calvin Klein), Hanneli Mustaparta, Nicole Warne

Έχεις άλλα σχέδια ή κάποιο event για να παραβρεθείς;
Πάντα υπάρχει κάποιο event που πρέπει να δώσω το παρόν κι αν όχι, τότε είμαι πολύ χαρούμενη. Ταξιδεύω πολύ αλλά προσπαθώ να το περιορίζω όσο μπορώ γιατί νιώθω πως τρελαίνομαι.

Έχεις ανακαλύψει, τελικά, ποιο είναι το μυστικό ενός επιτυχημένου blog;
Ω! (γελάει) Είναι δύσκολο να δώσω μία «συνταγή», γιατί πιστεύω πως αυτό που κάνεις προέρχεται μέσα από την καρδιά σου και βλέπω πολλά νέα κορίτσια να γράφουν για τα πάντα με μοναδικό σκοπό να τραβήξουν την προσοχή. Πάντως, μία καλή συμβουλή είναι να δημιουργήσεις ένα blog με συγκεκριμένο θέμα. Δεν μπορείς να γράφεις για το φαγητό και τη μόδα και όλα, αλλά πρέπει να είσαι πολύ συγκεκριμένος σε αυτό που κάνεις, ώστε το κοινό σου να γνωρίζει τι θα εισπράξει από εσένα κάθε φορά που μπαίνει στο blog σου. Σε κάθε περίπτωση, να το κάνεις μέσα από την καρδιά σου αλλιώς η ουσία θα χαθεί.

Γιατί πιστεύεις πως το δικό σου blog είχε επιτυχία;
Νομίζω πως αυτή είναι μία πολύ δύσκολη ερώτηση για να απαντήσω, γιατί εγώ απλά το δημιούργησα. Είναι πολύ δύσκολο να δω αυτό που βλέπουν οι άλλοι άνθρωποι. Αυτό που ξέρω είναι πως πάντα ακολουθούσα την καρδιά μου.

Ποια ήταν η στιγμή που σε καθόρισε και αποφάσισες να κάνεις κάτι που θα έχει σημασία και θα επηρεάζει τους ανθρώπους;
Δεν πιστεύω πως υπήρξε τέτοια στιγμή. Ξεκίνησα να το παλεύω δυνατά από την αρχή. Όταν ξεκίνησα, ήμουν μόνο εγώ, ο Tommy Ton, ο Scott Schuman… Είχαμε ένα όραμα! Είχα ένα όραμα και γνώριζα τι έκανα. Οι Editors έβλεπαν να με φωτογραφίζουν και αναρωτιόντουσαν τι κάνουμε και γιατί το κάνουμε. Αλλά όλα ήταν τόσο συγκεκριμένα και εμείς βλέπαμε τι θα συμβεί 5 χρόνια μετά.

Μία σημαντική στιγμή, πάντως, ήταν όταν η Anna Wintour ζήτησε σε εμένα κι άλλες 8 bloggers να φωτογραφηθούμε για ένα τεύχος, νομίζω το 2010. Τότε ήμασταν όλες νέες και οι εταιρείες δεν ήθελαν να συνεργαστούν με bloggers γιατί πίστευαν πως δεν αξίζουμε κάτι. Και ξαφνικά, συνειδητοποίησαν πως μπορούσαμε και μετά άρχισα να συνεργάζομαι με τη Vogue σε τακτική βάση. Η ζωή μου άλλαξε πολύ.


Συνέχεια στη σελίδα 2

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

The Editor's Blog Σάββατο 23.12.2017

The Editor's Blog: Big little truths

Κατ’ ουσία, η πρώτη μέρα του χρόνου έχει πάντα, όπως και όλα τα σημαντικά θέματα στη ζωή μας, την αξία που εμείς της δίνουμε

Shopping Παρασκευή 22.12.2017

MF Editorial: Μetamorphosis

H Eυαγγελία Αραβανή μεταμορφώνεται για τη Madame Figaro σε Ωραία της Ημέρας

Συνεντεύξεις Τρίτη 10.10.2017

MF Mούσα: Ιρίνα Σάικ

Η Ρωσίδα καλλονή ποζάρει στο φακό του Mario Testino για την καμπάνια της Intimissimi. H Madame Figaro ρίχνει μια ματιά στο backstage και μιλά αποκλειστικά μαζί της

>