top article

Όμορφη, έξυπνη και επιτυχημένη. Ο λόγος για την Κατρίνα Τσάνταλη, τη νεαρή επιχειρηματία που συνεχίζει το έργο της οικογένείας της εξελίσσοντας το επιτυχημένο brand οινοποιίας που ξεκίνησε το 1890. H αρχή έγινε στο Λονδίνο, όπου βρέθηκε για να σπουδάσει business management & marketing. Πλέον με βάση την Αθήνα συνεχίζει στο δυναμικό της οινοποιίας και ξεκινάει μια καινούρια σειρά κρασιών με την υπογραφή της.
Ποιό είναι το μυστικό της επιτυχίας της; Ποιες οι μεγάλες απολαύσεις της και ποιες οι στιγμές που καθόρισαν τη ζωή και την καριέρα της; Τα αποκαλύπτει, μαζί με πολλά ακόμη, απαντώντας στο ερωτηματολόγιο του MadameFiagro.gr.


Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας σου;
Ο ξεκάθαρος στόχος. Μόνο όταν ξέρεις τι θέλεις να πετύχεις, ο τρόπος είναι σίγουρα πιο φανερός και η επιτυχία πιο κοντά.

Γιατί επέλεξες αυτό το επάγγελμα;
Γεννήθηκα μέσα στην οινοποιία, νιώθω πολύ τυχερή γι' αυτό χωρίς, όμως, αυτό να σημαίνει ότι επαναπαύομαι. Το αγαπώ, θέλω να δίνω όλο και περισσότερα σε αυτό αλλά ίσως στο μέλλον- γιατί όχι- να κάνω και τελείως διαφορετικά πράγματα. Πάντα παράλληλα.

Πώς ξυπνάς το πρωί;
Με διπλό εσπρέσο, σκέτο.

Το mantra σου για να αντιμετωπίσεις μια δύσκολη μέρα;
Ένα και δύο πηδάω τα κύματα (τραγουδιστά μόνο).

Μια στιγμή της ζωής σου (θετική ή αρνητική) που σε καθόρισε;
Όταν έφυγα από το σπίτι μου για σπουδές στα 18 και ξεκίνησα να ζω μόνη μου.

Τι σε εμπνέει στη ζωή και στη δουλειά;

Έμπνευση είναι όλα όσα με γεμίζουν στην καθημερινότητά μου. Επιμένω να ξεχωρίζω τη ζωή από τη δουλειά. Η δουλειά μας δεν είναι η ζωή μας. Είναι απλά το μέσο για να την κάνουμε καλύτερη και να είμαστε δημιουργικοί.

Ποιο είναι το κίνητρό σου για να δημιουργείς;
Η ανάγκη μου να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα.

Μια κομβική στιγμή στην καριέρα και στη ζωή σου;
Μέχρι στιγμής... Όταν ανέλαβα να χτίσω το brand KANENAS και τώρα που ετοιμάζω ένα καινούριο κρασί .. Πολύ δικό μου . Ένα κρασί για να μην έχω ενοχές τώρα που καλοκαίριασε.. Το λέω Pupulo, και φαντάζεστε γιατί...!

Τι σου έμαθε η οικονομική κρίση;
Τη σημασία του μέτρου και το γεγονός ότι τα πιο όμορφα πράγματα στη ζωή δεν είναι πράγματα. Ευτυχώς έτσι μεγάλωσα, επομένως δεν περίμενα καμία κρίση για να τα μάθω. Ελπίζω ακόμα για κάποιους άλλους...

Οικογένεια και καριέρα μπορούν να ισορροπήσουν;
Αν ασχολείσαι με αυτό που αγαπάς και με έναν πολύ σωστό προγραμματισμό, ναι. Τουλάχιστον αυτό βλέπω και από φίλες που έχουν παιδιά και καριέρα.

Τι είναι για εσένα ευτυχία;
Ευτυχία είναι να νιώθεις την αγάπη από τους ανθρώπους που έχεις επιλέξει να αγαπάς.

Συνέχεια στη σελίδα 2

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

The Editor's Blog Σάββατο 23.12.2017

The Editor's Blog: Big little truths

Κατ’ ουσία, η πρώτη μέρα του χρόνου έχει πάντα, όπως και όλα τα σημαντικά θέματα στη ζωή μας, την αξία που εμείς της δίνουμε

Shopping Παρασκευή 22.12.2017

MF Editorial: Μetamorphosis

H Eυαγγελία Αραβανή μεταμορφώνεται για τη Madame Figaro σε Ωραία της Ημέρας

>