top article

Την έχουμε συνδέσει με τις πρωινές, ενημερωτικές εκπομπές και, συγκεκριμένα, από τον Σεπτέμβριο του 2013, με το «Live U», από την συχνότητα του Star, αλλά η αλήθεια είναι ότι η εν λόγω κυρία έχει διανύσει, από τα 16 της χρόνια, μία μακρά πορεία στον κόσμο της δημοσιογραφίας. Η πορεία συνεχίζεται, τα τελευταία χρόνια, και μέσα από το δικό της, διαδικτυακό «σπίτι», το iPop.gr, από το οποίο ενημερωνόμαστε καθημερινά για όλα όσα μπορεί να μας απασχολούν και να ομορφαίνουν την ζωή μας. Ένα πολύ οικείο, αγαπημένο του κοινού πρόσωπο, η Πόπη Τσαπανίδου, αποκαλύπτει στο MadameFigaro.gr, τα μυστικά της επιτυχίας της


Ποιο είναι το μυστικό/συνταγή της επιτυχίας σου;
Το πάθος. Η απόλυτη κινητήριος δύναμη.

Γιατί επέλεξες αυτό το επάγγελμα;
Γιατί είναι χωρίς όρια. Δεν έχει τέλος. Δεν έχει ρουτίνα. Είσαι εκεί που γράφεται ιστορία, γνωρίζεις τους πρωταγωνιστές της. Έρχεσαι κοντά σε προσωπικότητες θαυμαστές και μαθαίνεις να ξεχωρίζεις τους τενεκέδες από την πλατίνα.

Πώς ξυπνάς το πρωί;
Κάποιες φορές με δυσκολία και κάποιες άλλες με όρεξη, να ξεκινήσω άλλη μια μέρα της ζωής μου. Πάντα όμως με ξυπνητήρι -στο ένατο snooze- και αφού έχει ξυπνήσει ο από πάνω, οι από δίπλα και η κυρία με την γάτα στο απέναντι διώροφο.

Το mantra σου για να αντιμετωπίσεις μια δύσκολη μέρα;
“Αυτό που με δυσκολεύει τώρα, θα έχει την ίδια σημασία σε πέντε χρόνια από σήμερα;”.

Μια στιγμή της ζωής σου (θετική ή αρνητική) που σε καθόρισε;

Η στιγμή που αποφάσισα να μην φοβάμαι αλλά να αγαπάω το άγνωστο του αύριο.

Τι σε εμπνέει στη ζωή και στη δουλειά;

Τα πάντα. Ότι βλέπουν τα μάτια μου. Αν είναι το μπλε της θάλασσας, το μπορντό του κρασιού και το ουράνιο τόξο μιας αγαπημένης αγκαλιάς, τότε ακόμα καλύτερα!

Ποιο είναι το κίνητρό σου για να δημιουργείς;
Μια εσωτερική ανάγκη να εξελίσσομαι ακολουθώντας την εποχή, σε συνδυασμό με την τάση μου να… βαριέμαι εύκολα και να αναζητώ καινούριες καταστάσεις.

Μια κομβική στιγμή στην καριέρα και στη ζωή σου;
Η δημιουργία του ipop.gr. Το αποτύπωμά μου στο διαδίκτυο. Το webTV μας. Τα πρώτα μας βήματα και ακόμα περισσότερο η προοπτική τους.

Τι σου έμαθε η οικονομική κρίση;
Πως όλα είναι μια απόφαση. Και το να σταθείς στα πόδια σου ή να καταρρεύσεις; Προσωπική επιλογή.

Οικογένεια και καριέρα μπορούν να ισορροπήσουν;
Αν επιζητάς την τέλεια ισορροπία… δύσκολο. Κάτι αφήνεις πάντα σε δεύτερη μοίρα. Μπορείς να τα καταφέρεις, αλλά με απίστευτη δουλειά και με πληγές.

Τι είναι για εσένα ευτυχία;
Να αναπνέουν οι άνθρωποι που αγαπάω. Να τους βλέπω να γελούν. Να κάνω όνειρα.

Ποιες είναι οι 3 τοπ απολαύσεις σου;
Να φοράω τα αθλητικά μου και να τρέχω στην Πάρνηθα ή στην παραλία της Νέας Μάκρης μέχρι τον Μαραθώνα. Να χουχουλιάζω στο σπίτι Κυριακή πρωί με κουβέντα, γέλια, σπιτικές μαρμελάδες, ψωμάκια ζεστά και αναμμένο τζάκι. Να βλέπω τη στεριά να απομακρύνεται πάνω στο πλοίο με ρότα για τα νησιά του Αιγαίου.


Η συνέχεια στη σελίδα ΙΙ

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

The Editor's Blog Σάββατο 23.12.2017

The Editor's Blog: Big little truths

Κατ’ ουσία, η πρώτη μέρα του χρόνου έχει πάντα, όπως και όλα τα σημαντικά θέματα στη ζωή μας, την αξία που εμείς της δίνουμε

Shopping Παρασκευή 22.12.2017

MF Editorial: Μetamorphosis

H Eυαγγελία Αραβανή μεταμορφώνεται για τη Madame Figaro σε Ωραία της Ημέρας

>