top article

«Τα παιδικά μου χρόνια στην αυλή. Με ποδήλατα και με φίλη την αδελφή μου Δώρα. Διακοπές στη θάλασσα και στα χωριά καταγωγής των γονιών μου. Φύση. Αγάπη για την ύπαιθρο. Εκκλησάκια. Βόλτες. Κρυφοί έρωτες. Πανηγύρια. Και μετά πάλι σχολείο. Πολύ σχολείο. Αφόρητα χρόνια. Τέλειωσαν, άρχισε το πανεπιστήμιο (σ.σ. Θεολογική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών). Αδιάφορο. Φαντασία οργιώδης. Κρυφή ζωή. Κρυφοί πόθοι. Σύγχυση κι ανασφάλεια. Νιάτα. Διακοπές. Ελληνικά νησιά. Θάλασσα. Φως. Απόφαση για δραματική σχολή (σ.σ Δραματική Σχολή Γιώργου Θεοδοσιάδη). Ηθοποιός. Σύρραξη με πατρική στέγη. Επανάσταση με φαντασία. Απελευθέρωση κι ανεξαρτησία. Νέος κύκλος γνωριμιών. Ξενύχτια, πρόβες, βιβλία. Καριέρα τηλεοπτική. Επιτυχία. Στοπ. Στοπ. Στοπ. Μονοτονία. Πάμε πάλι. Σεβάς Χανούμ του Γ. Χρονά, Κόκκινα φανάρια Εθνικό θέατρο. Φόνισσες των Ρήγα-Αποστόλου. Θεατρικές παραστάσεις με επιτυχία. Και πάλι στην τηλεόραση: ενδιαφέρον, όραμα, αφοσίωση, εργασία και χαρά. Και παιχνίδι ολυμπιακό – curling».

O πρόλογoς είναι δικός της. Της αρέσουν οι τελείες, σαν να κλείνει κύκλους, να ολοκληρώνει με τις προκλήσεις της ζωής. Σα να θέτει στόχους και να μην τα παρατάει πριν τους πετύχει. Ευγενική, αντισυμβατική, ιδιαιτέρως προσινής και πάντα, μα πάντα, χαμογελαστή, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ έχει αποδείξει πως όταν κάτι δεν της κάθεται καλά, επαναπροσδιορίζεται. Σε αρκετά σημεία του προλόγου της λοιπόν, εμείς θα βάζαμε θαυμαστικά.

Αυτή τη σεζόν, πρωταγωνιστή στη νέα επιτυχημένη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη «Εθνική Ελλάδος» (Mega) μαζί με τις Σμαράγδα Καρύδη και Κατερίνα Παπουτσάκη.


Πώς ξυπνάς το πρωί;

To πρωί θέλω να ξυπνάω μόνο για να πάω στο Παρίσι! Σε καμιά άλλη λειτουργία ή δραστηριότητα δε μπορώ να αντεπεξέλθω σαν κανονικός άνθρωπος. Δε σκέφτομαι ορθά, δεν έχω καλή διάθεση -αντίθετα διακατέχομαι από φοβερή μελαγχολία, και προτιμώ να μην ξυπνάω καθόλου. Δεν είμαι καθόλου πρωινό πουλί και αφήνω στους άλλους να τρώνε το σκουλήκι. Αν ήμουν πουλί θα προτιμούσα να’ μαι κουκουβάγια ! Ακόμα και τώρα που πρέπει να ξυπνάω πολύ πρωί με την Εθνική Ελλάδος, για αυτή την υπέροχη και πετυχημένη σειρά, μέχρι να φτάσει μεσημέρι μουρμουράω συνεχώς κατάρες «Μα τον Τουτάτη», «Μα τα χίλια πρωινά πουλιά που τρώνε τα σκουλήκια", "Μα το προκομμένο πρωινό φως!" και άλλα τέτοια! Καταλάβατε τη σχέση μου με το πρωινό ξύπνημα, να μην αναλωθώ άλλο.

Σε φοβίζει το πέρασμα του χρόνου;

Δε με απασχολεί το πέρασμα του χρόνου, περνάω από μπροστά του εγώ τρέχοντας! Το θέμα είναι όταν κουράζομαι να τον. ..περνάω, μη μου κάτσει καμιά στο πρόσωπο ή στο σώμα και μ'αφήσει κανένα βαθύ ανεπανόρθωτο σημάδι ή στη χειρότερη με προσπεράσει αυτός και μείνω να ψάχνω το χαμένο χρόνο!


Η συνέχεια στη σελίδα ΙΙ

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

The Editor's Blog Σάββατο 23.12.2017

The Editor's Blog: Big little truths

Κατ’ ουσία, η πρώτη μέρα του χρόνου έχει πάντα, όπως και όλα τα σημαντικά θέματα στη ζωή μας, την αξία που εμείς της δίνουμε

Shopping Παρασκευή 22.12.2017

MF Editorial: Μetamorphosis

H Eυαγγελία Αραβανή μεταμορφώνεται για τη Madame Figaro σε Ωραία της Ημέρας

>