July 2026
X

#BeautyStars2026

Αυτή είναι η beauty εταιρεία που στηρίζει έμπρακτα την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα

Αυτή είναι η beauty εταιρεία που στηρίζει έμπρακτα την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα

Αυτός ο εμβληματικός ορός λάμψης αποκτά ακόμη πιο δραστική σύνθεση και καταπολεμά τις κηλίδες και τη θαμπή όψη

Αυτός ο εμβληματικός ορός λάμψης αποκτά ακόμη πιο δραστική σύνθεση και καταπολεμά τις κηλίδες και τη θαμπή όψη

Αυτός ο ορός ενώνει τρεις ισχυρές συνθέσεις για μοναδική ανάπλαση της επιδερμίδας

Αυτός ο ορός ενώνει τρεις ισχυρές συνθέσεις για μοναδική ανάπλαση της επιδερμίδας

Αυτή η ενυδατική lotion σώματος επανορθώνει πλήρως την ξηρή επιδερμίδα

Αυτή η ενυδατική lotion σώματος επανορθώνει πλήρως την ξηρή επιδερμίδα

Αυτό είναι το εθιστικό άρωμα χωρίς οινόπνευμα που φοριέται άφοβα κάτω από τον ήλιο

Αυτό είναι το εθιστικό άρωμα χωρίς οινόπνευμα που φοριέται άφοβα κάτω από τον ήλιο

Η μόνη μάσκαρα που χρειάζεσαι για εντυπωσιακό μήκος και διαχωρισμό των βλεφαρίδων

Η μόνη μάσκαρα που χρειάζεσαι για εντυπωσιακό μήκος και διαχωρισμό των βλεφαρίδων

Αυτή η καινοτόμα κρέμα προσώπου διορθώνει 16 σημάδια γήρανσης

Αυτή η καινοτόμα κρέμα προσώπου διορθώνει 16 σημάδια γήρανσης

Δώσε όγκο στο 100% των βλεφαρίδων σου με αυτή την καινοτόμα μάσκαρα

Δώσε όγκο στο 100% των βλεφαρίδων σου με αυτή την καινοτόμα μάσκαρα

Αυτός ο leave-in ορός μαλλιών εξασφαλίζει γυάλινη λάμψη και προστασία από το φριζάρισμα

Αυτός ο leave-in ορός μαλλιών εξασφαλίζει γυάλινη λάμψη και προστασία από το φριζάρισμα

Αυτό το ανάλαφρο έλαιο χαρίζει εκτυφλωτική λάμψη και μοναδική λείανση στα μαλλιά σου.

Αυτό το ανάλαφρο έλαιο χαρίζει εκτυφλωτική λάμψη και μοναδική λείανση στα μαλλιά σου.

Celebrities

Η Nicola Peltz πάνω απ’ όλους | Brooklyn Beckham: "Είσαι η πριγκίπισσά μου - Σ’ αγαπώ περισσότερο από τη ζωή μου"

Η Nicola Peltz πάνω απ’ όλους | Brooklyn Beckham: "Είσαι η πριγκίπισσά μου - Σ’ αγαπώ περισσότερο από τη ζωή μου" Φωτογραφία: Michael Kovac/Getty Images for Elton John AIDS Foundation/Ideal Image
Πρόσθεσε το madamefigaro.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Brooklyn Beckham γιόρτασε έναν χρόνο από την ανανέωση των γαμήλιων όρκων του με τη Nicola Peltz, δημοσιεύοντας μια νέα εξομολόγηση αγάπης με την υπόσχεση ότι θα βρίσκεται για πάντα στο πλευρό της.

Μία ακόμη δημόσια δήλωση αφοσίωσης στη Nicola Peltz έκανε ο Brooklyn Beckham, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από την ανανέωση των γαμήλιων όρκων τους.

Ο 27χρονος δημοσίευσε στο Instagram μια σειρά από κοινές φωτογραφίες τους, ανάμεσά τους και ένα στιγμιότυπο στο οποίο αγκαλιάζονται κρατώντας ποτήρια με κρασί μπροστά από ένα όχημα του γκολφ.

Στο μήνυμα που συνόδευε την ανάρτηση, ο Brooklyn Beckham χαρακτήρισε τη σύζυγό του "πριγκίπισσα" και επανέλαβε την υπόσχεση ότι θα την προστατεύει πάντα.

"Σ’ αγαπώ περισσότερο από την ίδια τη ζωή. Είσαι η πριγκίπισσά μου και θα σε προστατεύω πάντα. Είμαι ο πιο τυχερός άνδρας στον κόσμο που μπορώ να αποκαλώ εσένα σύζυγό μου", έγραψε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynpeltzbeckham

Η Nicola Peltz απάντησε με τη δική της ανάρτηση, ευχαριστώντας τον για τη σχέση τους και χαρακτηρίζοντάς τον τον καλύτερο σύζυγο. "Σ’ αγαπώ τόσο πολύ. Είμαι το πιο τυχερό κορίτσι που σε έχω", ανέφερε.

Η δεύτερη τελετή χωρίς την οικογένεια Beckham

Ο Brooklyn Beckham και η Nicola Peltz ανανέωσαν τους γαμήλιους όρκους τους στις 2 Αυγούστου 2025, τρία χρόνια μετά τον πολυτελή γάμο τους στο Palm Beach της Florida.

Η δεύτερη τελετή πραγματοποιήθηκε στην οικογενειακή έπαυλη των Peltz στο Westchester County, έξω από τη Νέα Υόρκη. Την τελετή τέλεσε ο πατέρας της Nicola, ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας Nelson Peltz.

Για την περίσταση, η Nicola επέλεξε μια διασκευασμένη εκδοχή του νυφικού που είχε φορέσει η μητέρα της, Claudia Heffner Peltz, στον δικό της γάμο το 1985. Το εκρού φόρεμα είχε έξω τους ώμους, κορσέ και κεντημένες λεπτομέρειες, προσδίδοντας στη δεύτερη τελετή έντονα προσωπικό χαρακτήρα.

Ο David και η Victoria Beckham, όπως και τα υπόλοιπα παιδιά τους, Romeo, Cruz και Harper, δεν παρευρέθηκαν. Η απουσία τους είχε ενισχύσει τότε τις πληροφορίες για βαθιά ρήξη ανάμεσα στον Brooklyn και την οικογένειά του.

Ο ίδιος εξήγησε αργότερα ότι η ανανέωση των όρκων τούς επέτρεψε να δημιουργήσουν καινούργιες αναμνήσεις από τον γάμο τους, οι οποίες θα συνδέονταν με χαρά και όχι με άγχος ή αμηχανία.

Διαβάστε Επίσης

Η υπόσχεση ότι θα την "προστατεύει" πάντα

Η φράση του Brooklyn Beckham ότι θα προστατεύει πάντα τη Nicola αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα μέσα στο συγκεκριμένο οικογενειακό πλαίσιο. Τους τελευταίους μήνες έχει επανειλημμένα δηλώσει δημόσια ότι στηρίζει τη σύζυγό του και ότι απορρίπτει την άποψη πως εκείνη ευθύνεται για την απομάκρυνσή του από τους γονείς του.

Τον Ιανουάριο είχε υποστηρίξει ότι η οικογένειά του προσπαθούσε να υπονομεύσει τη σχέση τους ήδη πριν από τον γάμο του 2022. Είχε επίσης δηλώσει ότι δεν επιθυμεί συμφιλίωση και ότι, μετά την απομάκρυνσή του, αισθάνεται για πρώτη φορά απαλλαγμένος από το άγχος που τον συνόδευε επί χρόνια. Οι David και Victoria Beckham δεν έχουν απαντήσει αναλυτικά στους ισχυρισμούς του.

Διαβάστε Επίσης

Ο Brooklyn και η Nicola παντρεύτηκαν στις 9 Απριλίου 2022, ύστερα από τον αρραβώνα τους το 2020. Παρότι γιορτάζουν κανονικά την επέτειο του πρώτου γάμου τους, αντιμετωπίζουν πλέον και την ανανέωση των όρκων ως ξεχωριστό ορόσημο στη σχέση τους.

Στην πρόσφατη ανάρτηση σχολίασαν, μεταξύ άλλων, ο νονός του Brooklyn, David Furnish, και ο DJ του γάμου τους, Fat Tony. Λίγες ημέρες νωρίτερα, το ζευγάρι είχε περάσει χρόνο με τον Elton John και τον David Furnish στη Νότια Γαλλία, ταξιδεύοντας με το yacht του τραγουδιστή.

BEST OF NETWORK