Theo Wargo/FilmMagic/Getty Images/Ideal Images
Η Madonna ολοκλήρωσε την τριήμερη παραμονή της στο νησί, με την Πάτμο να αποτελεί τον τρίτο προορισμό που επισκέπτεται στην Ελλάδα φέτος το καλοκαίρι.
Τρεις ημέρες στην Πάτμο πέρασε η Madonna , συνεχίζοντας τις καλοκαιρινές διακοπές της στην Ελλάδα, με την παρουσία της στο "Νησί της Αποκάλυψης" να τραβά τα βλέμματα.
Η παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια έφτασε στο νησί με τρία ελικόπτερα, μαζί με τη συνοδεία της και τις αποσκευές της, και αναχώρησε έχοντας αποκομίσει τις δικές της εντυπώσεις από έναν από τους πιο ιδιαίτερους προορισμούς του Αιγαίου.
Η Madonna φαίνεται πως επιλέγει φέτος προορισμούς με έντονο συμβολισμό και ξεχωριστή ιστορία. Μετά τα Μετέωρα και την Κέρκυρα, ταξίδεψε στην Πάτμο, όπου είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί σημαντικά θρησκευτικά μνημεία και να γνωρίσει από κοντά την ατμόσφαιρα του νησιού.
Η άφιξη με τρία ελικόπτερα
Η "βασίλισσα της ποπ" έφτασε στην Πάτμο τη Δευτέρα 17 Αυγούστου, ντυμένη στα λευκά και φορώντας ένα καπέλο. Η άφιξή της έγινε με τρία ελικόπτερα, καθώς εκτός από το ελικόπτερο που μετέφερε την ίδια, χρησιμοποιήθηκαν άλλα δύο για τη μεταφορά της συνοδείας της και των πολυάριθμων αποσκευών της.
Στο ελικοδρόμιο την υποδέχθηκε ο αντιδήμαρχος Τουρισμού, Παιδείας και Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Αντωνόπουλος, εκ μέρους του δημάρχου Πάτμου Νικήτα Τσαμπαλάκη.
Η Madonna επέλεξε ένα πολυτελές κατάλυμα στη Σκάλα για τη διαμονή της, ενώ κατά τη διάρκεια της τριήμερης παραμονής της επισκέφθηκε το Σπήλαιο της Αποκάλυψης και την Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου.
Η διεθνής προβολή για την Πάτμο
Η επίσκεψη της Madonna αποτελεί σημαντική προβολή για το νησί, καθώς η παρουσία μιας τόσο αναγνωρίσιμης διεθνούς προσωπικότητας μπορεί να φέρει την Πάτμο στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος εκατομμυρίων ανθρώπων.
Κατά την αναχώρησή της, η Madonna έλαβε αναμνηστικά δώρα και, σύμφωνα με τις πληροφορίες, εξέφρασε την επιθυμία να επιστρέψει σύντομα στην Πάτμο. Μάλιστα, αναμένεται να μοιραστεί και η ίδια φωτογραφίες από την παραμονή της στο νησί.
Τα γενέθλια στην Κέρκυρα
Η Πάτμος δεν ήταν ο μοναδικός ελληνικός προορισμός της Madonna . Λίγο νωρίτερα, η σταρ είχε βρεθεί στην Κέρκυρα, όπου γιόρτασε τα 68α γενέθλιά της μαζί με φίλους και μέλη της οικογένειάς της.
Η ίδια μοιράστηκε στα social media στιγμιότυπα από την ξεχωριστή ημέρα, συνοδεύοντάς τα με ένα μήνυμα γεμάτο χαρά και ευγνωμοσύνη.
"Είναι τα γενέθλιά μου! Φάτε, προσευχηθείτε, αγαπήστε, πιείτε, χορέψτε, σπάστε πιάτα, ταΐστε γάτες! Σε ευχαριστώ Θεέ μου!", έγραψε χαρακτηριστικά.
Μετά την Κέρκυρα, τα Μετέωρα και πλέον την Πάτμο, η φετινή ελληνική απόδραση της Μαντόνα συνδυάζει χαλάρωση, οικογενειακές στιγμές και επισκέψεις σε μερικά από τα πιο ξεχωριστά σημεία της χώρας.

