Photo by Sergione Infuso/Corbis via Getty Images/Ideal Images
Ο Jean paul Gaultier απολαμβάνει το ελληνικό καλοκαίρι στη Μύκονο, όπου έκανε μια χαλαρή βόλτα στα σοκάκια του νησιού.
Τα καλοκαιρινά βράδια στη Μύκονο απολαμβάνει αυτές τις ημέρες ο σχεδιαστής, Jean paul gaultier, ο οποίος βρέθηκε στα σοκάκια του νησιού για μια χαλαρή βόλτα, μακριά από τα φώτα μιας επίσημης εμφάνισης.
Ο διάσημος Γάλλος σχεδιαστής μόδας έχει εκφράσει πολλές φορές δημόσια την αγάπη του για την Ελλάδα, την οποία επισκέπτεται συχνά. Η Μύκονος, μάλιστα, αποτελεί έναν από τους προορισμούς που φαίνεται να προτιμά, έχοντας συνδέσει το όνομά του με το νησί μέσα από τις κατά καιρούς επισκέψεις του.
Η βραδινή βόλτα στα σοκάκια της Μυκόνου
Αυτή τη φορά, ο φωτογραφικός φακός τον εντόπισε να περπατά σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Μυκόνου, απολαμβάνοντας τη βραδινή ατμόσφαιρα του νησιού. Ο ίδιος έδειχνε ευδιάθετος και χαμογελαστός, ποζάροντας στον φακό κατά τη διάρκεια της βόλτας του.
Για την έξοδό του, ο Jean paul Gaultier επέλεξε ένα casual και άνετο σύνολο, επιβεβαιώνοντας πως ακόμη και στις διακοπές του προτιμά τις απλές εμφανίσεις. Φόρεσε μαύρο παντελόνι, σκούρα γκρι μπλούζα και ένα τζιν τζάκετ, ενώ ολοκλήρωσε το look με κλειστά μαύρα παπούτσια.

Η εμφάνιση που ξεχώρισε
Η εμφάνισή του ήταν ιδιαίτερα ανεπιτήδευτη, χωρίς έντονα στοιχεία ή υπερβολές, με τον ίδιο να κινείται χαλαρά ανάμεσα στον κόσμο που είχε κατακλύσει τα σοκάκια του νησιού. Άλλωστε, ο Gaultier δεν χρειάζεται ιδιαίτερες στιλιστικές υπερβολές για να ξεχωρίσει, καθώς η παρουσία του από μόνη της τραβά τα βλέμματα.
Ο Jean paul Gaultier έχει μια μακρόχρονη σχέση με την Ελλάδα και έχει μιλήσει στο παρελθόν με ιδιαίτερα θερμά λόγια για τη χώρα. Η ελληνική κουλτούρα, η αισθητική και το καλοκαίρι έχουν αποτελέσει κατά καιρούς πηγή έμπνευσης και αναφοράς για τον ίδιο, ενώ οι συχνές επισκέψεις του επιβεβαιώνουν τη σχέση που έχει αναπτύξει με τη χώρα.
Έτσι, η νέα του παρουσία στη Μύκονο έρχεται να προστεθεί στις επισκέψεις του στο νησί, με τον διάσημο σχεδιαστή να απολαμβάνει, όπως φαίνεται, μια ακόμη βραδιά κάτω από τον μυκονιάτικο ουρανό.

