Οι Duran Duran ανέβηκαν στη σκηνή του 10ου Fendi O'. Το αγαπημένο group των fashionistas τίμησε το prive club του οίκου Fendi, με ένα private event στο VIP Room Theater, στα πλαίσια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού (Κυριακή 3/10). Ο Simon Le Bon και η παρέα του ερμήνευσαν τις all time classic, πλέον, επιτυχίες των Duran Duran καθώς κι ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι που βρίσκεται στο tribute album της Manimal Records για τον David Bowie (τα έσοδα θα υποστηρίξουν το έργο του φιλανθρωπικού οργανισμού War Child). To Girls on Films, μεταξύ άλλων, έβαλε σε ρυθμό πολλές προσωπικότητες της fashion και glam σκηνής που έσπευσαν στο Fendi O', ντυμένοι καταλλήλως. Ανάμεσά τους, η rock wife Υasmin Le Bon, με see through, black outfit και λευκή τσάντα Fendi, έκανε τη στιλιστική διαφορά. Μάλιστα, κόντεψε να κλέψει τη παράσταση αφού όλοι σχολίαζαν πόσο αλλαγμένη – με την καλή έννοια – έδειχνε.

Τζίνα Κωνσταντοπούλου

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

Γαστρονομία Δευτέρα 05.03.2018

Fusing Asia

Το ανανεωμένο Hama2.0 υποδέχεται τον ανατρεπτικό σεφ Alsi Sinanaj στην κουζίνα του και ορίζει εκ νέου την έννοια του fusion.

The Editor's Blog Σάββατο 23.12.2017

The Editor's Blog: Big little truths

Κατ’ ουσία, η πρώτη μέρα του χρόνου έχει πάντα, όπως και όλα τα σημαντικά θέματα στη ζωή μας, την αξία που εμείς της δίνουμε

Shopping Παρασκευή 22.12.2017

MF Editorial: Μetamorphosis

H Eυαγγελία Αραβανή μεταμορφώνεται για τη Madame Figaro σε Ωραία της Ημέρας

>