Ο Ryan Reynolds ψηφίστηκε από το περιοδικό People, ώς ο πιο σέξι άντρας της χρονιάς και η Scarlett Johansson καμαρώνει. Είναι ο άντρας της. Μερικές γυναίκες έχουν πραγματικά πολύ καλό γούστο.

Άφησε πίσω του ονόματα όπως οι Jon Hamm, Jon Bon Jovi, Robert Downey Jr., Justin Timberlake και Jake Gyllenhaal. Όχι ότι όλοι αυτοί δεν είναι sexy, απλά δεν είναι τόσο όσο ο Ryan Reynolds. Ο 34χρονος, Καναδός ηθοποιός ανακηρύχτηκε από το περιοδικό People «ο πιο σέξι άνδρα της χρονιάς» και η Scarlett Johansson έχει κάθε λόγο να πανηγυρίζει για τον τίτλο. Έχει προλάβει ήδη και τον έχει παντρευτεί. Μετά από έναν αρραβώνα που διαλύθηκε το 2007, με την Alanis Morissette, ο Reynolds παντρεύτηκε με τη Johansson το Σεπτέμβριο του 2008. «Αυτό που κάνατε θα δώσει στην οικογένειά μου το δικαίωμα να με δουλεύουν για το υπόλοιπο της ζωής μου!» είπε χαρακτηριστικά για το νέο του τίτλο!

Ο καυτός, και με τη βούλα πλέον, ηθοποιός, αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην ταινία Green Lantern. Το έργο αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες 17 Ιουνίου του 2011 και μιλάει για έναν σούπερ ήρωα πιλότο. Μαζί με τον Ryan πρωταγωνιστεί η Blake Lively (η Σκάρλετ πρέπει να έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση).

Διονυσία Καλαποθαράκου

Ιούλιος 2018

>