Ταξίδεψε παντού ως Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες και τώρα είπε να προσφέρει με πιο glamorous τρόπο. Σχεδιάζει κοσμήματα.
Από dark φιγούρα και gothic princess, τα τελευταία χρόνια έχει μετατραπεί σε πολύτεκνη μητέρα και ιέρεια της φιλανθρωπίας. Η Αngelina Jollie στην τελευταία της ενέργεια, συνδυάζει το νέο της glam προφίλ με τη θέληση της να συγκεντρώσει χρήματα για το ίδρυμα «The Education Partnership for Children of Conflict» Μαζί με τον επί χρόνια προσωπικό της jewellery guru, σχεδιαστή, Robert Procop, σχεδιάζει μία σειρά πολυτελών κοσμημάτων τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στο φιλανθρωπικό σκοπό. Μεταξύ άλλων η σειρά θα διαθέτει ένα σμαραγδένιο δαχτυλίδι 12.02 καρατίων και κολιέ από ροζ χρυσό και ζαφείρια Φυσικά τα κοσμήματα θα απευθύνονται σε ανάλογου budget κοινό και δεν θα πωλούνται σε καταστήματα. Οι upper class φιλάνθρωποι θα ενημερωθούν γι'αυτά και θα μπορούν να τα αγοράσουν μέσω του δικτύου πελατών του ίδιου του Procop.
Style info : Στην πρεμιέρα της ταινίας της «Τhe Tourist» η Jollie φορούσε ένα κρεμ angora φόρεμα, Atelier Versace και φυσικά σκουλαρίκια του Robert Procop. Γιατί αν δεν παινέψεις το σπίτι σου...
Διονυσία Καλαποθαράκου

Ιούλιος 2018

>