Μίλησε σε βραδινό show του ΑΒC για το πως γίνεται να τρώει τα πάντα και να έχει τέτοιο κορμί. Το γκολφ τελικά είναι πιο κουραστικό από ότι φαίνεται.

Μαυρισμένη και σούπερ fit όπως πάντα, η Cameron Diaz εμφανίστηκε στο βραδινό show του Jimmy Kimmel, στο ΑΒC. Η ξανθιά σέρφερ-hollywood σταρ ανέλυσε στο παρουσιαστή για πιο λόγο λατρεύει να ταξιδεύει για το promotion των ταινιών της. “Για να τρώω στα αγαπημένα μου εστιατόρια σε ολόκληρο τον κόσμο”, είπε χαρακτηριστικά. Ο Κimmel αστειευόμενος την ρώτησε: “Aλήθεια τρως; Μου είναι δύσκολο να το πιστέψω. Εγώ που τρώω αρκετά νομίζω φαίνεται.” είπε δείχνοντας την κοιλιά του. Η Cameron ξεκαρδισμένη επανέλαβε ότι τρώει- και μάλιστα πολύ- αλλά ότι ταυτόχρονα γυμνάζεται συνεχώς. Μάλιστα προσφέρθηκε να γράψει στον οικοδεσπότη του show κάποιες από τις ασκήσεις της ώστε να τις κάνει και αυτός.
Η
σταρ μίλησε και για την αγαπημένη της ασχολία, που όπως φαίνεται δεν είναι το σερφ-παρόλο που οι παπαράτσι την πετυχαίνουν συνέχεια με τη σανίδα της σε κάποια ακτή του Μεξικό- αλλά το γκολφ. “Είναι η κοκαΐνη μου”, δήλωσε χαρακτηριστικά. Τότε ο Kimmel την ρώτησε αν έχει συναντήσει ποτέ τον Tiger Woods και όταν εκείνη απάντησε αρνητικά, την συμβούλεψε να μείνει μακριά του. Είναι αρκετά γυναικάς για να αντισταθεί σε κάποια με τα πόδια και τους κοιλιακούς της Cameron.

Style details: Η φωτογραφία είναι από την πρεμιέρα της ταινίας της “Green Hornet”στο Hollywood. Η Diaz φόρεσε στην πρεμιέρα ένα κόκκινο φόρεμα με έναν ώμο και σε στενή φόρμα, που έφτανε ως το γόνατο. Η ηθοποιός το συνδύασε με μπεζ ψηλοτάκουνες Casadei γόβες.
Διονυσία Καλαποθαράκου

Ιούλιος 2018

>