Μία από τις πιο sexy τραγουδίστριες, η Βeyonce Knowles, δήλωσε σε συνέντευξή της πως ήταν παρθένα μέχρι να γνωρίσει τον άντρα της Jay-Z. Τι να πούμε και εμείς; Καμιά φορά λοιπόν τα φαινόμενα απατούν.

Η διάσημη pop star σε συνέντευξή της στο MediaTakeOut.com μίλησε για πολύ προσωπικά της θέματα και ως άλλη Britney Spears -πριν τις αποτοξινώσεις- δήλωσε ιδιαίτερα μονογαμική όσο αφορά τους άντρες. Σε τέτοιo σημείο που σύμφωνα με τα λεγόμενά της, έχει ολοκληρώσει τη σχέση της μόνο με έναν άντρα στη ζωή της, τον άντρα της. “Είχα τον πρώτο μου φίλο στα 13 μου και αυτός ήταν το αγόρι μου μέχρι τα 17 μου. Για εκείνη την εποχή ήταν πολύς καιρός. Πάντα ήμουν πολύ πιστή και ιδιαίτερα ώριμη. Εκείνο το διάστημα βέβαια ήμουν πολύ νέα και με το παιδί αυτό ποτέ δεν μέναμε μαζί, ποτέ δεν... καταλαβαίνεις. Μετά από αυτή την σχέση γνώρισα το 2002 τον άντρα μου, Jay-Z”.
Eπίσης ευχαρίστησε τις φίλες της γιατί θεωρεί πως οι συμβουλές και οι παροτρύνσεις τους την απέτρεψαν από το να μπλέξει με τους λάθος άντρες. Και περίμενε υπομονετκά ώσπου να βρει το βασιλόπουλο-ράπερ και να ζήσουν αυτοί καλα και εμείς καλύτερα. Ένα ακόμα Hollywood-fairy με ευτυχισμένο φινάλε.
Διονυσία Καλαποθαράκου

Ιούλιος 2018

>