Γιατί αφήνει τη κόρη της να κάνει κοπάνα από το σχολείο κι άλλα family tips.

H πρωταγωνίστρια του Country Strong -που είναι παντρεμένη με το τραγουδιστή των Coldplay, Kρις Μάρτιν – παραδέχτηκε ότι πρόσφατα επέτρεψε στην 6 χρονη Έιπλ να μείνει σπίτι επειδή είχε ανάγκη να μοιραστούν μαζί λίγο προσωπικό χρόνο. «Πιθανότατα θα με διώξουν από το σχολείο γι΄αυτό που επέτρεψα να γίνει, αλλά άφησα την Έιπλ να μείνει σπίτι χτες γιατί είχα ανάγκη να είμαι μαζί της. Βγήκαμε έξω μαζί για μεσημεριανό, πήγαμε παρέα σε ινστιτούτο ομορφιάς, είμασταν μαζί».
Το πρόβλημα ήταν όπως είπε η ίδια η
38 χρονη ηθοποιός, ότι η Έιπλ ενημέρωσε σχετικά τον 4χρονο αδερφό της Mόουσες, ότι δηλαδή θα μπορούσε κι αυτός να κάνει κοπάνα από τα μαθήματά του, «Αύριο είναι η μέρα σου για να κάτσεις σπίτι και να μην πας σχολείο», του είπε χαρακτηριστικά.
Αν και προσπαθεί να ισορροπεί ανάμεσα σε διάφορες
οικογενειακές-επαγγελματικές-προσωπικές υυποχρεώσεις, αυτό δε σημαίνει ότι ο γάμος της είναι τέλειος, δήλωσε η Γκουίνεθ Πάλτροου. Το καλό είναι ότι ο 33 χρονος Κρις Μάρτιν κάνει ότι μπορεί για την επικοινωνία του ζεύγους. «Ο γάμος είναι δύσκολος. Ο Κρις κι εγώ έχουμε τα σκαμπανεβάσματά μας, σιγά το μεγάλο θέμα. Ο γάμος είναι ένα πολύ πιο πολύπλοκο θέμα από το ποιος έχει τον έλεγχο του τηλεκοντρόλ. Αλλά ευτυχώς έχουμε κοινή κατεύθυνση και προσπαθούμε να ξεπερνάμε τα εμπόδια», εξήγησε στο Αμερικάνικο περιοδικό Good Housekeeping. Kαι συμπληρώνει, «Είμαι καλή στη συζήτηση, σίγουρα πρέπει να του βγάλω πολλά πράγματα από μέσα του όταν μιλάμε. Ξέρεις, είναι Βρετανός, οπότε έχει εντελώς άλλη νοοτροπία. Πρέπει όμως πάντα να επικοινωνείς. Αλλιώς δεν υπάρχει σχέση. Μπορώ να βασίζομαι πάνω του. Με κάνει να γελάω. Με εκτιμά, ξέρεις με κάνει και νιώθω σπέσιαλ».
Tζίνα
Κωνσταντοπούλου

Ιούλιος 2018

>