Η Denise Richards, σύζυγος του Charlie Sheen είναι το εξιλαστήριο θύμα της mid-life crisis του ηθοποιού.

O
45χρονος ηθοποιός Charlie Sheen, μετά από χρόνια επιτυχίας, δύο αποτυχημένους γάμους και τέσσερα παιδιά, περνάει τη δική του mid-life crisis. Τον τελευταίο καιρό βρίσκεται συνέχεια σε πάρτι με ποτά, ναρκωτικά και αμέτρητες συνοδούς πολυτελείας, πράγμα που δυσκολεύει τη ζωή της πρώην γυναίκας του, Denise Richards.

Η 39χρονη ηθοποιός, που έχει δύο μικρές κόρες με τον
Sheen, δήλωσε πρόσφατα ότι την έχει προβληματίσει η συμπεριφορά του. «Νομίζω πολλοί άνθρωποι ανησυχούν για τον Charlie και η δική μου ανησυχία είναι εμφανής. Αυτό που δυσκολεύει την κατάσταση είναι ότι όλα βγαίνουν στη δημοσιότητα. Μαθαίνω να το αντιμετωπίζω και βασική προτεραιότητά μου είναι να περιορίσω την έκταση που παίρνει το θέμα για τα παιδιά. Είναι όντως δύσκολο».

Και πώς να μην είναι, όταν ένα υπέροχο οικογενειακό ταξίδι τους στη Νέα Υόρκη έληξε άδοξα με τον
Sheen να συλλαμβάνεται, γιατί κατέστρεψε το δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμεναν; «Πήγαμε στη Νέα Υόρκη με την πρόθεση να περάσουμε καλά με τις κόρες μας. Πίστευα ότι ήταν υπέροχο που μπορούσαμε να ταξιδέψουμε και να βγούμε για φαγητό όλοι μαζί, παρόλο που έχουμε χωρίσει πια. Όσα έγιναν μετά ήταν, ξέρεις, δύσκολα,» δήλωσε σε τηλεοπτική της εμφάνιση, ενώ τόνισε παράλληλα πόσο ευχαριστημένη είναι που έχει βελτιωθεί η σχέση τους. «Τα δύο τελευταία χρόνια εγώ κι ο Charlie βρισκόμαστε σε πολύ καλύτερο σημείο και αυτό βοηθάει τις κόρες μας».

Οι φήμες, όμως, για τα «τρελά» πάρτι του ηθοποιού συνεχίζονται και ώθησαν μέχρι και την
Kirstie Alley να γράψει στο Twitter τoυ «Charlie Sheen…Έχεις δύο πανέμορφες κόρες…Ίσως για χάρη αυτών των παιδιών, θα μπορούσες να αποφασίσεις να κόψεις τις παρέες με πορνοστάρ και πόρνες» στο οποίο η Richards απάντησε γράφοντας, «αυτό θα ήταν μια καλή αρχή».
Μαρία Χρυσοβιτσιώτη

Ιούλιος 2018

>