Μιλάει για τις προσωπικές στιγμές που κινηματογράφησε και αποδίδει φόρο τιμής στους επαγγελματίες της βιομηχανίας πορνό. Ο φετινός παρουσιαστής των Oscar είναι μάλλον πιο ενδιαφέρον τύπος από τους προκατόχους του.

O James Franco δεν είναι μόνο παρουσιαστής της φετινής τελετής των Oscar και υποψήφιος για το πολυπόθητο αγαλματάκι. Είναι ένα από τους ηθοποιούς που νιώθει ιδιαίτερα άνετα με το να μοιράζεται αυστηρά «προσωπικά δεδομένα» με το ευρύ κοινό. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Newswek Magazine μίλησε με νοσταλγία για μία από τις πρώτες ταινίες που γύρισε, η οποία μάλλον δεν θα έφτανε ποτέ μέχρι τα Oscar. Δυστυχώς.
Αποκάλυψε πως όταν ήταν 19 χρονών γύρισε με την τότε φιλενάδα του ένα homemade porno video. «Νομίζω πως όποιος έχει γυρίσει τέτοιου είδους ταινία και την βλέπει μετά από χρόνια του φαίνεται απαίσια. Μάλλον όταν κάνεις κάτι και περνάς καλά δεν σημαίνει πως «δείχνει» και καλά. Πρέπει λοιπόν να αντιμετωπίζουμε με μεγάλο σεβασμό τους πορνοστάρ. Δεν είναι απλά αυτό που κάνουν, είναι και ο τρόπος που το «πουλάνε» στο κόσμο.» Απελευθερωμένος, μετριόφρων και κούκλος. Εμείς σίγουρα θα του δίναμε Oscar.
Διονυσία Καλαποθαράκου
 

Ιούλιος 2018

>