Σταμάτησε να συνεργάζεται με τον Jason Trawick για να κάνουν focus στη σχέση τους. Τώρα που δεν υπάρχει σχέση, τον προσέλαβε πάλι.

To 2009 διέκοψε τη συνεργασία της με τον σύντροφό της, Jason Trawick, για να αφοσιωθούν στην προσωπική και όχι στην επαγγελματική τους σχέση. Τώρα, όμως αποφάσισε να τον επαναπροσλάβει για ατζέντη της.
Για την ακρίβεια, υπέγραψε και πάλι με την εταιρεία του,
William Morris Endeavor Entertainment, πράγμα που σημαίνει ότι δε θα χειρίζεται αυτός αποκλειστικά την καριέρα της. «Ο Jason θα είναι μέλος της ομάδας που θα ασχολείται με την Britney. Δεν είναι ο μόνος ατζέντης που θα δουλεύει μαζί της. Θα διαχειρίζεται τις συμφωνίες για το κομμάτι της ηθοποιίας, αλλά για το κομμάτι της μουσικής θα δουλέψει και ένα άλλο μεγάλο τμήμα» δήλωσε μια πηγή στο UsMagazine.com.
Υπάρχει βέβαια και η φήμη ότι η οικογένειά της βρίσκεται πίσω από αυτή την απόφαση, γιατί ξέρουν ότι ο
Jason θέλει το καλό της. «Η οικογένειά της εμπιστεύεται τον Jason. Ξέρουν ότι θα πάρει τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις γι’αυτήν και η ίδια νιώθει άνετα μαζί του. Αυτή η εταιρεία είναι χωρίς αμφιβολία η κατάλληλη επιλογή για την Britney. Είναι οι καλύτεροι σ’αυτό που κάνουν» αποκάλυψε η παραπάνω πηγή. Μαρία Χρυσοβιτσιώτη

Ιούλιος 2018

>