Το κάποτε happy couple Του Hollywood χώρισε κι επίσημα.

Οι δικηγόροι των Εύα Λονγκόρια και Τόνι Πάρκερ έδωσαν οριστικό τέλος στο διαζύγιο του πρώην ευτυχισμένου ζεύγους, την Παρασκευή που μας πέρασε, στο Texas. Aυτό πρακτικά σημαίνει ότι ρυθμίστηκε και η τελευταία λεπτομέρεια που αφορούσε τα κοινά περιουσιακά τους στοιχεία και τώρα οι δυο τους θεωρούνται, και τυπικά, και πάλι singles.

H 35 χρονη ηθοποιός, αποφάσισε αρχικά να δώσει τέλος στο γάμο της με τον 28 χρονο star-αθλητή που μετρούσε 3 χρόνια όταν ανακάλυψε ότι ο τελευταίος είχε ανταλλάξει πολλά sexy μυνήματα με την Erin Barry (πρώην σύζυγο συμπαίκτη του). Αν και το παράνομο ζευγάρι ουδέποτε παραδέχτηκε την ερωτική σχέση του.

Αυτό βέβαια δεν οδήγησε την Εύα Λονγκόρια και τον Τόνι Πάρκερ σε
δραματικές σκηνές. Απεναντίας, οι δυο τους εθεάθησαν πολλές φορές να τρώνε μαζί τόσο στο Λος Άντζελες όσο και στο Τέξας. «Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να παραμένεις δυνατός πνευματικά ακόμα και στις δύσκολες στιγμές», δήλωσε μάλιστα ο Πάρκερ στη γαλλική εφημερίδα Le Parisien, πρόσφατα.
Η Λονγκόρια δεν χρειάστηκε να κάνει cool δηλώσεις αλλά αρκέστηκε σε cool εμφανίσεις. Κορυφαία, η απαστράπτουσα εμφάνισή της στο Red Carpet των Sag Awards. Mάλιστα είχε τη διάθεση να γράψει στο tweeter, «Εγώ και η άλλη φοβερή λατίνα Sofia Vergana, είμαστε στα Sag Awards!!».

Ιούλιος 2018

>