top article

Μία ημέρα πριν αποσυρθούν οριστικά από τα βασιλικά τους καθήκοντα ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ανακοίνωσαν πως εγκαταλείπουν οριστικά το brand Sussex Royal μετά τις αντιδράσεις του παλατιού να χρησιμοποιούν τον όρο "βασιλικός". Συνεπώς, το ζευγάρι θα σταματήσει να χρησιμοποιεί τον λογαριασμό του στο Instagram με τους 11 εκατ. followers ​​​​​​.

Με μία λιτή ανακοίνωση ο δούκας και η δούκισσα του Sussex ευχαρίστησαν χθες την κοινότητα για τη στήριξή της υπογραμμίζοντας πως σχεδιάζουν επανασύνδεση με το κοινό σύντομα.

"Όλοι νιώθουμε πως αυτή τη στιγμή ο κόσμος είναι εξαιρετικά εύθραυστος. Είμαστε σίγουροι ωστόσο ότι κάθε άνθρωπος έχει τη δυναμική και την ευκαιρία να κάνει τη διαφορά - όπως βλέπουμε τώρα σε ολόκληρο τον πλανήτη, στις οικογένειές μας, στις κοινότητές μας και σε όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή- μαζί μπορούμε να ανυψώσουμε ο ένας τον άλλον για να συνειδητοποιήσουμε την πληρότητα αυτής της υπόσχεσης".

"Αυτό που προέχει τώρα είναι η υγεία και η ευημερία όλων σε όλο τον κόσμο και η εξεύρεση λύσεων για τα πολλά θέματα που παρουσιάστηκαν ως αποτέλεσμα αυτής της πανδημίας. Καθώς όλοι βρήκαμε τον ρόλο που πρέπει να παίξουμε σε αυτή την παγκόσμια αλλαγή και την αλλαγή των συνηθειών, εστιάζουμε στο πώς μπορούμε να συμβάλλουμε καλύτερα μέσα από το νέο μας κεφάλαιο. Παρόλο που δεν μπορείτε να μας δείτε εδώ, το έργο συνεχίζεται".

"Ευχαριστούμε για την υποστήριξη, την έμπνευση και την αφοσίωσή σας για το καλό στον κόσμο. Ανυπομονούμε να επικοινωνήσουμε ξανά μαζί σας σύντομα. Ήσασταν υπέροχοι. Μέχρι τότε, να προσέχετε τους εαυτούς σας και ο ένας τον άλλο."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

As we can all feel, the world at this moment seems extraordinarily fragile. Yet we are confident that every human being has the potential and opportunity to make a difference—as seen now across the globe, in our families, our communities and those on the front line—together we can lift each other up to realise the fullness of that promise. What’s most important right now is the health and wellbeing of everyone across the globe and finding solutions for the many issues that have presented themselves as a result of this pandemic. As we all find the part we are to play in this global shift and changing of habits, we are focusing this new chapter to understand how we can best contribute. While you may not see us here, the work continues. Thank you to this community - for the support, the inspiration and the shared commitment to the good in the world. We look forward to reconnecting with you soon. You’ve been great! Until then, please take good care of yourselves, and of one another. Harry and Meghan

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) στις

Από την 1η Απριλίου το παλάτι θα σταματήσει να σχολιάζει και να απαντά για τις κινήσεις του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle οι οποίοι διατηρούν ακόμη τους τίτλους δούκας και δούκισσα του Sussex. Δεν θα χρησιμοποιούν ωστόσο την προσφώνηση (Αυτού/Αυτής μεγαλειότητα). Όπως ήδη έχει γίνει γνωστό το ζευγάρι έχει μετακομίσει στην Καλιφόρνια μαζί με τον γιο τους Archie. Θα επικεντρωθεί στην οικογένειά του αλλά και στη δημιουργία του μη κερδοσκοπικού οργανισμού τους.

Harry & Meghan: Η τελευταία τους ανάρτηση στο Instagram

Διάβασε επίσης: Η Meghan Markle συνεργάζεται με την Disney

Ιούλιος 2018

>