November 2025
X

Full Moon Dinner by MF

Κέφι, το ελληνικό! | Πώς το #FullMoonDinnerbyMF μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτι

Κέφι, το ελληνικό! | Πώς το #FullMoonDinnerbyMF μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτι

Full Moon Dinner by Madame Figaro | Τα highlights ενός δείπνου που γιόρτασε την πανσέληνο του Ιουλίου

Full Moon Dinner by Madame Figaro | Τα highlights ενός δείπνου που γιόρτασε την πανσέληνο του Ιουλίου

S.Pellegrino και Acqua Panna | Iταλική φινέτσα και δροσιά στο Full Moon Dinner της Madame Figaro

S.Pellegrino και Acqua Panna | Iταλική φινέτσα και δροσιά στο Full Moon Dinner της Madame Figaro

FullMoonDinnerbyMF | Μία βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα υπό το φως της πανσελήνου και άρωμα Προβηγκίας με το αγαπημένο μας Rose de Provence Minuty

FullMoonDinnerbyMF | Μία βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα υπό το φως της πανσελήνου και άρωμα Προβηγκίας με το αγαπημένο μας Rose de Provence Minuty

Full Moon Dinner by MF | Η τέχνη του να ζεις το κάθε λεπτό με ξεχωριστό στιλ από την Breitling

Full Moon Dinner by MF | Η τέχνη του να ζεις το κάθε λεπτό με ξεχωριστό στιλ από την Breitling

A night at the Riviera | Το Ploom έφερε την premium εμπειρία του στο Madame Figaro Dinner στο Barbarossa

A night at the Riviera | Το Ploom έφερε την premium εμπειρία του στο Madame Figaro Dinner στο Barbarossa

Full Moon Dinner by MF | Η Χριστίνα Κοντοβά με χρυσή maxi φούστα και flat σανδάλια

Full Moon Dinner by MF | Η Χριστίνα Κοντοβά με χρυσή maxi φούστα και flat σανδάλια

Full Moon Dinner by MF | Ποιοι παραβρέθηκαν στο δείπνο του Madame Figaro

Full Moon Dinner by MF | Ποιοι παραβρέθηκαν στο δείπνο του Madame Figaro

Full Moon Dinner by MF | Η Μελίνα Κόντη με bias cut φόρεμα στο χρώμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Μελίνα Κόντη με bias cut φόρεμα στο χρώμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το must have φόρεμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το must have φόρεμα του καλοκαιριού

Celebrities

Οι pastry chefs της βασίλισσας Ελισάβετ μοιράζονται τη συνταγή για πασχαλινά μπισκότα

13.04.2020
Οι pastry chefs της βασίλισσας Ελισάβετ μοιράζονται τη συνταγή για πασχαλινά μπισκότα splashnews

Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ προτρέπει τους επίδοξους ζαχαροπλάστες να μοιραστούν τις δημιουργίες τους με hashtag #RoyalBakes

Η βασίλισσα Ελισάβετ βρίσκεται σε απομόνωση εδώ και αρκετές ημέρες, όμως το προσωπικό της δεν έχει ξεχάσει τους πασχαλινούς εορτασμούς. Καθώς ο περισσότερος κόσμος έχει πλέον περισσότερο ελεύθερο χρόνο, οι pastry chefs της βασιλικής οικογένειας αποφάσισαν να μοιραστούν μια ξεχωριστή συνταγή για πασχαλινά μπισκότα.

Οι ζαχαροπλάστες του παλατιού δείχνουν την εκτέλεση αλλά και τη διακόσμηση των μπισκότων μέσα από ένα βοηθητικό βίντεο. "Οι Pastry Chefs της βασιλικής οικογένειας μοιράζονται με χαρά μαζί σας τη συνταγή για τα 'Spiced Easter Biscuits' για να τη δοκιμάσετε το Σαββατοκύριακο του Πάσχα" γράφει σε ανάρτησή του στο Instagram το παλάτι του Μπάκιγχαμ, προτρέποντας μάλιστα τους επίδοξους ζαχαροπλάστες να μοιραστούν τις δημιουργίες τους με hashtag #RoyalBakes.

Αν αποφασίσεις να δεχτείς την πρόκληση, ακολουθεί η συνταγή για να μοιραστείςτα μπισκότα σου με τη βασιλική οικογένεια.

Για τη βάση των μπισκότων:
350 γρ. αλεύρι γ.ο.χ
5 γρ. σόδα μαγειρικής
10 γρ. τριμμένο ginger
5 γρ. κανέλα
125 γρ. βούτυρο ανάλατο
175 γρ.  ζάχαρη
1 αυγό
60 γρ. Golden syrup

Γλάσο:
2 ασπράδια αυγών
600 γρ. ζάχαρη άχνη
Βρώσιμο χρώμα της επιλογής σας

Για τα μπισκότα:
• Προθερμαίνεις τον φούρνο στους 170 C
• Ανακατεύεις μαζί το αλεύρι, τη σόδα και τα μπαχαρικά σε ένα μπολ
• Προσθέτεις το βούτυρο σε κύβους και ανακατεύεις
• Ρίχνεις τη ζάχαρη
• Μόλις ανακατευτεί καλά το μείγμα, προσθέτεις τα αυγά και το σιρόπι.
• Ανακατεύεις μέχρι να ομογενοποιηθεί η ζύμη
• Απλώνεις τη ζύμη σε πάχος 5 εκ.
• Χρησιμοποιείς cookie cutters για να δώσεις το επιθυμητό σχήμα
• Τοποθετείς τα μπισκότα σε αντικολλητικό ταψί ή πάνω σε λαδόκολλα και ψήστε στη μεσαία σχάρα για 12-15 λεπτά
• Ψήνεις μέχρι τα μπισκότα να αποκτήσουν ένα χρυσαφί χρώμα
• Αφήνεις να κρυώσουν πριν ρίξεις το γλάσο

Για το γλάσο:
• Προσθέτεις ένα ασπράδι στα 600 γρ. ζάχαρη και χτυπάς μέχρι να γίνει ένα αφράτο μείγμα
• Το γλάσο πρέπει να είναι αφράτο και συμπαγές
• Για να γλασάρεις όλα τα μπισκότα, προσθέτεις και το δεύτερο ασπράδι και ανακατεύεις ξανά
• Στολίζεις και απολαμβάνεις

Πηγή: harpersbazaar.gr

Dutchesss

From Paris to… Athens

Από το PFW και το Le Défilé της L’Oréal Paris στο εξώφυλλο της Madame Figaro για το τεύχος Νοεμβρίου. Η Δούκισσα Νομικού φωτογραφίζεται, μοιράζεται backstage moments και παίρνει συνέντευξη από την Andie Mac Dowell.

BEST OF NETWORK