top article

Η πριγκίπισσα Diana έγραψε την δική της ιστορία στην βασιλική οικογένεια της Μ. Βρετανίας. Υπήρξε η πρώτη που δεν δίστασε να σπάσει το πρωτόκολλο και να φανερώσει ένα πιο ανθρώπινο πρόσωπο των γαλαζοαίματων της χώρας, τασσόμενη ανοιχτά στο πλευρό ανθρώπων που το είχαν ανάγκη.

Ακόμα και 23 χρόνια μετά τον θάνατό της, κάθε εβδομάδα υπάρχουν άρθρα με λεπτομέρειες για τα πράγματα που αγαπούσε να κάνει. Στο πλαίσιο αυτό μάθαμε, αυτή την εβδομάδα, το αγαπημένο της γεύμα από τον chef του παλατιού, Darren McGrady. Ο ίδιος, εργάστηκε ως προσωπικός chef της πριγκίπισσας της Ουαλίας, μετά από 11 χρόνια στην υπηρεσία της βασίλισσας Ελισάβετ και μίλησε για το πιάτο που η Diana του ζητούσε να της φτιάξει ξανά και ξανά, στο Delish. Σύμφωνα με τον chef, η αγαπημένη γαλαζοαίματη του Ηνωμένου Βασιλείου δεν έτρωγε ποτέ κόκκινο κρέας ή οστρακοειδή.

"Το αγαπημένο της πιάτο ήταν πιπεριές γεμιστές με ρύζι, κολοκυθάκια, μανιτάρια και σκόρδο, ψημένες με παρμεζάνα και μοτσαρέλλα, με σάλτσα καπνιστής ντομάτας και πιπεριού", αποκάλυψε ο chef, συμπληρώνοντας ότι η αδικοχαμένη πριγκίπισσα "ζητούσε να της το ετοιμάσω αρκετές φορές μέσα στην εβδομάδα".

"Συχνά ερχόταν στην κουζίνα και ζητούσε να της φτιάξω το αγαπημένο της φαγητό, και καθόταν μαζί μου να μιλήσουμε, όσο εγώ το ετοίμαζα", δήλωσε ο McGrady, ο οποίος μίλησε και για το αγαπημένο της επιδόρπιο. "Ζητούσε πουτίγκα από ψωμία και βούτυρο- αλλά μόνο όταν έμεναν μαζί της οι William και Harry ενώ, ακόμα και τότε, έτρωγε μία πολύ μικρή μερίδα".

Διάβασε ακόμα:

Αυτοί είναι οι 15 ενδυματολογικοί κανόνες που ακολουθεί η βασιλική οικογένεια

Emma Corrin: 5 πράγματα που δεν ήξερες για την πριγκίπισσα Diana του The Crown

9 brands που γνωρίσαμε χάρη στη βασιλική οικογένεια

Ιούλιος 2018

>