Τι δήλωσαν οι Emma Corinn, Josh O'Connor και Gillian Anderson.
Η 78η τελετή απονομής των Golden Globes που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021 τα είχε όλα: μια πρωτόγνωρη διοργάνωση με τους παρουσιαστές να κρατούν τα σκήπτρα της παρουσίασης σε δύο διαφορετικά στούντιο στο Λος Άντζελες και στη Νέα Υόρκη, τους υποψήφιους για Χρυσή Σφαίρα να παρακολουθούν την τελετή από απόσταση αλλά και τους νικητές να παραλαμβάνουν τα βραβεία από...τον καναπέ τους.
Και μιας και το The Crown σάρωσε στις φετινές Χρυσές Σφαίρες κερδίζοντας τέσσερα βραβεία (καλύτερης γυναίκας ηθοποιού για την Emma Corinn, καλύτερου άντρα ηθοποιού για τον Josh O'Connor και καλύτερoυ β' γυναικείου ρόλου για την Gillian Anderson, αλλά και το βραβείο καλύτερης σειράς), οι τρεις νικητές βρήκαν την ευκαιρία να σχολιάσουν τις δηλώσεις του Πρίγκιπα Harry σχετικά με την εν λόγω σειρά.
Πολύ πρόσφατα ο τελευταίος είχε υποστηρίξει μεταξύ άλλων ότι παρακολουθεί τη σειρά The Crown - σε αντίθεση με τον αδερφό του - και ότι μάλιστα προτιμά να βλέπει αυτή τη (κινηματογραφημένη) βερσιόν της ζωής του παρά να δίνει βάση σε ό, τι λέγεται στις εφημερίδες. Περισσότερα σχετικά μπορείς να διαβάσεις εδώ.
Στη δήλωσή του αυτή αντέδρασαν θετικά, όπως ήταν φυσικό, και οι πρωταγωνιστές της σειράς, που ανάμεσα στους ευχαριστήριους λόγους τους την περασμένη Κυριακή, ανοίχτηκαν λέγοντας τα παρακάτω:
Emma Corinn
"Ένιωσα τόσο ευγνώμων ακούγοντάς τον να σχολιάζει τη σειρά. Με συγκίνησαν τόσο πολύ τα λόγια του. Εξάλλου, υποδύθηκα τη μαμά του και αυτό από μόνο του αγγίζει ευαίσθητες χορδές. Συγκινήθηκα πολύ που το αναγνώρισε, και χάρηκα πολύ που απόλαυσε τη σειρά. Πραγματικά, εκτίμησα πολύ τον καλό λόγο του, τού είμαι ευγνώμων".
Gillian Anderson
"Θα έλεγα ότι ο Harry είναι ο πλέον αρμόδιος να κρίνει τι αποτελεί πραγματικό γεγονός και τι μυθοπλασία στη σειρά, και ήταν πολύ ευχάριστο να ακούει κανείς ότι κατάλαβε τι προσπάθησε να κάνει ο δημιουργός της σειράς (Peter Morgan) στο The Crown. Ότι στην ουσία αφηγείται μια διαφοροποιημένη ιστορία σχετικά με τις δυσκολίες και την πρόκληση τού να πρέπει να βάζεις το καθήκον πέρα από την οικογένεια και τον έρωτα και την αγάπη, και ότι έχει πολλά πολλά χρόνια εμπειρίας κάνοντάς το. Μου άρεσε που είχα την ευκαιρία να είμαι τόσο μέσα στο σόου ώστε να ακούω να απευθύνονται τέτοιου είδους θέματα για μια σειρά για την οποία νοιάζομαι".
Josh O'Connor
"Η ιδέα του ότι κάποιος σαν τον Harry παρακολουθεί τη σειρά είναι κάπως τρελό για μένα", είπε ο ηθοποιός παραδεχόμενος ότι δεν έχει ιδέα τι είναι αληθές γεγονός και τι μυθοπλασία στη σειρά. "Τις προάλλες άκουσα ότι το παρακολουθεί και ο David Beckham, και πραγματικά, ξετρελάθηκα".