Η pop star τα τελευταία χρόνια βρίσκεται υπό καθεστώς "κηδεμονίας" από τον πατέρα της, ο οποίος διαχειριζεται την περιουσία της
Η Britney Spears είναι έτοιμη να μιλήσει στο δικαστήριο, σύμφωνα με τα λεγόμενα του δικηγόρου της, Sam Ingham, και μάλιστα το συντομότερο.
Britney Spears | Περιγράφει πώς ένιωσε όταν είδε το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της
Η διάσημη σταρ έκανε έκκληση για να βρεθεί μπροστά στη δικαστή Brenda Penny, σχετικά με το θέμα της κηδεμονίας της, στο οποίο καθεστώς υφίσταται τα τελευταία χρόνια, αν και δεν γνωρίζουμε ακόμα με ακρίβεια τι πρόκειται να συζητηθεί. Λόγω της επείγουσας αυτής έκκλησης, η δικαστής όρισε ημέρα ακρόασης την 23η Ιουνίου στη 13.30.
Η δικαστής επίσης δέχθηκε το αίτημα περί σφραγίσματος των αρχείων προς το κοινό που σχετίζονται με τη Jodi Montgomery, προσωρινή κηδεμόνα της Spears που επιλέχθηκε να αντικαταστήσει τον πατέρα της, Jamie.
Ο Spears είχε την κηδεμονία της Britney, που αφορούσε τη διαχείριση των οικονομικών της από το 2008 ύστερα από το breakdown που υπέστη η διάσημη κόρη του το 2007, γεγονός που προκάλεσε την έναρξη του κινήματος #FreeBritney, με υποστηρικτές της να θεωρούν άδικη την εξέλιξη αυτή.
Φυσικά, ο πατέρας της θα παραμείνει στην επιτροπή, ακόμα κι αν η Montgomery ορίστηκε ως η κύρια κηδεμόνας. Για τη σταρ θα είναι η πρώτη φορά που θα εμφανιστεί στο δικαστήριο για να υπερασπιστεί τον εαυτό της.