Summer feeling
Μία σταρ του σινεμά και ένας Βασιλιάς. Όχι δεν είναι το ζευγάρι χολιγουντιανής ταινίας, αλλά η πραγματικότητα, μιας και αναφερόμαστε στη μούσα του Hitchcock, Grace Kelly και τον Renier του Μονακό, οι οποίοι παντρεύτηκαν σε μία μεγαλοπρεπή – προφανώς - τελετή το 1956. Kαι ενώ όλοι πίστευαν ότι το παραμύθι του νεόνυμφου ζεύγους μόλις ξεκινούσε, τα γεγονότα μας έχουν πείσει, έπειτα από πολλά χρόνια, ότι μόνο αξιοζήλευτες δεν ήταν οι ζωές τους.
Με αφορμή λοιπόν την "εξαφάνιση" της πριγκίπισσας Charlene, συζύγου του Αλβέρτου, δεν είναι λίγοι εκείνοι που σκαλίζουν το παρελθόν των Grimaldi φέρνοντας στην επιφάνεια σκάνδαλα και πολλούς θανάτους.
Από τον Ιανουάριο έχει να εμφανιστεί μαζί με τον σύζυγό της η Charlene, γεγονός που έχει βάλει σε υποψίες αρκετούς. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που αποδίδουν την αποχή της πριγκίπισσας, στην εμφάνιση ενός τρίτου εξώγαμου παιδιού του Αλβέρτου, το οποίο φέρεται να γεννήθηκε όταν εκείνος ήταν ήδη σε σχέση με τη σύζυγό του! "Η Charlene παραμένει στη γενέτειρά της Νότιο Αφρική, μιας και υποφέρει από μία μόλυνση στο αυτί και στον λαιμό, γεγονός που δεν της επιτρέπει να ταξιδέψει", είπαν οι εκπρόσωποί της, για την μακρά απουσία από δημόσιες εμφανίσεις.
Δεν είναι βέβαια μόνο ο Αλβέρτος που αντιμετωπίζει θέματα στην προσωπική του ζωή, μιας και οι δύο αδερφές του, Καρολίνα και Στεφανί, δεν τα πηγαίνουν πολύ καλύτερα.
Συνέχισε την ανάγνωση στο womantoc.gr
Φωτο: Splash news / Ideal Image
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για Mόδα, Ομορφιά, Συγχρονη Ζωή, Πολιτισμό, Design και Γαστρονομία στο madamefigaro.gr