Η αποκάλυψη στο νέο κεφάλαιο της ανεπίσης βιογραφίας τους Finding Freedom.
Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle πέρασαν ένα δύσκολο χρόνο μετά την απόφασή τους να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα. Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex είχαν ανακοινώσει τον Ιανουάριο του 2020 ότι σκοπεύουν να φύγουν από το Παλάτι και να μετακομίσουν στην Αμερική και μόλις 4 μήνες μετά, τον Μάιο του 2020, είχαν γιορτάσει τη δεύτερη επέτειο του γάμου τους στο σπίτι του ηθοποιού Tyler Perry στην Καλιφόρνια, όπου φιλοξενούνταν.
Το ζευγάρι, σύμφωνα με το νέο κεφάλαιο της ανεπίσημης βιογραφίας τους Finding Freedom, γιόρτασε εν μέσω καραντίνας με ένα ξεχωριστό τρόπο τη σημαντική μέρα. Όπως αναφέρουν οι συγγραφείς Omid Scobie και Carolyn Durand "με τα εστιατόρια κλειστά, το ζευγάρι έπρεπε να είναι δημιουργικό για τον εορτασμό της δεύτερης επετείου του, περνώντας τη μισή μέρα με ανθρώπους που ήταν μέρος του γάμου τους το 2018” εξηγώντας ότι μίλησαν μέσω διαδικτύου ακόμα και με τους πωλητές που τους βοήθησαν να μεταμορφώσουν το Windsor Castle για την όμορφη τελετή.
Στο τέλος της μέρας, όπως αναφέρεται στο Finding Freedom, ακολούθησαν την καλιφορνέζικη παράδοση και "παρήγγειλαν μεξικάνικο φαγητό από ένα διάσημο μαγαζί της γειτονιάς και ήπιαν κοκτέιλ μαργαρίτα. Για δώρα, αντάλλαξαν αντικείμενα από βαμβάκι όπως είναι η παράδοση”.
Δημοσιεύματα εκείνη την περίοδο είχαν αναφέρει ότι η Meghan είχε γράψει μια κάρτα για τον Harry ενώ ο πρίγκιπας της είχε δώσει λουλούδια κι ένα δαχτυλίδι.
Σύμφωνα με το έθιμο, τον πρώτο χρόνο τα δώρα είναι από χαρτί, τον δεύτερο από βαμβάκι και τον τρίτο από δέρμα. Η Meghan για την πρώτη τους επέτειο, είχε γράψει τον γαμήλιο λόγο και τον έβαλε σε κορνίζα στο σπίτι τους.