top article

Ο Jonah Hill έκανε μια διαφορετική εμφάνιση στο κόκκινο χαλί της παγκόσμιας πρεμιέρας της ταινίας 'Don't Look Up'. Ο κωμικός ηθοποιός περπάτησε στο red carpet μαζί με την σύντροφό του, την ακτιβίστρια και σέρφερ, Sarah Brady, φορώντας και οι δύο το ίδιο Gucci κοστούμι.

Ο 37χρονος ηθοποιός είχε αφήσει τα μαλλιά του και τα γένια του μακριά και σε εμφανώς πιο ξανθιά απόχρωση ενώ είχε επιλέξει να μην φορέσει πουκάμισο ή μπλούζα με το σακάκι του. Το ζευγάρι φόρεσε και τα ίδια παπούτσια, ένα look που όπως αποκάλυψε ήταν μια έμπνευση του στιλίστα Ezra Woods.

Ο Jonah Hill έγινε εντελώς αγνώριστος

Ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην ταινία μαζί με τον Leonardo DiCaprio και τον Timothee Chalamet, θεωρείται πλέον ένας από τους πιο fashion-forward ηθοποιούς έχοντας συμβόλαια με brands όπως τα Palace, Marni και Adidas.

Φωτο: Splash News/Ideal Image

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για Mόδα, Ομορφιά, Συγχρονη Ζωή, Πολιτισμό, Design και Γαστρονομία στο madamefigaro.gr

Ιούλιος 2018

>
window.addEventListener('message', function(event){ console.log("Message received from the child: " + event); });