Ο τρόπος με τον οποίο η Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ σιγουρεύει πως θα λύσει τον ημερήσιο γρίφο στο αγαπημένο της παιχνίδι. Μήπως να το δοκιμάσεις;
Όλοι μας έχουμε επινοήσει κάποια rituals μέσα στην ημέρα, ειδικότερα μετά τη δουλειά, τα οποία μας βοηθούν να χαλαρώσουμε. Με τον ίδιο τρόπο, η Kamala Harris αποκάλυψε τη δική της συνήθεια, με την οποία προσπαθεί να κάνει το μυαλό της να ξεφύγει, που δεν είναι άλλη από το διάσημο παιχνίδι λέξεων, Wordle.
Διάβασε επίσης: Emma Stone | Οι φωτογραφίες της από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με τον Γιώργο Λάνθιμο
Η Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ σε πρόσφατη συνέντευξή της μοιράστηκε την αγάπη της για τους γρίφους και τα σταυρόλεξα, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει την τακτική της στο Wordle, που της εξασφαλίζει την επιτυχία του ημερήσιου γρίφου.
Πιο αναλυτικά, η Harris δήλωσε πως πάντα ξεκινάει με τη λέξη NOTES, καθώς όπως εντοπίζουμε έχει έναν καλό συνδυασμό συμφώνων και φωνηέντων, ενώ τις περισσότερες φορές οι λέξεις τελειώνουν σε S. Όπως εξομολογήθηκε, συνήθως τής παίρνει 4 φορές για να λύσει τη λέξη, ενώ ποτέ δεν την έχει λύσει με την πρώτη. "Έχω 6 φορές που την έχω λύσει στον δεύτερο γύρο", είπε χαρακτηριστικά.
Ειδικότερα, η Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ μοιράστηκε πως "το βραδινό μου ritual είναι το μίνι σταυρόλεξο των New York Times. Και μετά sudoku. Το Wordle για εμένα είναι σαν να καθαρίζει τον εγκέφαλό μου. Συνήθως είναι κατά τη διάρκεια μεγάλων ημερών, με πολλές συναντήσεις σε σημαντικά θέματα. Αν έχω ένα διάλειμμα, αν για παράδειγμα οι άνθρωποι αργήσουν ή στο 25 λεπτο φαγητό μου, μερικές φορές ενώ τρώω θα λύσω το Wordle".
Μάλιστα, η ίδια παραδέχθηκε πως προσπαθεί να πείσει το προσωπικό του Λευκού Οίκου να το ξεκινήσει, κάτι που είναι πολύ αστείο, γιατί αρκετοί δεν πιστεύουν πως η Harris γνωρίζει το παιχνίδι και πως παίζει καθημερινά. Παράλληλα, όπως επεσήμανε, της αρέσει πολύ ο σχεδιασμός του, όπως για παράδειγμα το γεγονός πως ο γρίφος είναι ημερήσιος, πράγμα που σημαίνει πως δεν σου παίρνει πολύ από τον χρόνο σου.
Μήπως να το ξεκινήσεις κι εσύ;