Το νιόπαντρο ζευγάρι μίλησε για τις στιλιστικές επιλογές που έκανε στον πολυτελή γάμο του.
Ο Brooklyn Beckham και η Nicola Peltz έδωσαν μια νέα συνέντευξη σε αμερικάνικο περιοδικό όπου μίλησαν για την έμπνευση πίσω από το γαμήλιο look που επέλεξαν για την τελετή και τη δεξίωση του γάμου τους.
Ο 23χρονος γιος του David και της Victoria Beckham και η 27χρονη πλούσια κληρονόμος είχαν παντρευτεί στην έπαυλη της οικογένειας Peltz στη Florida και για το γαμήλιο look τους δεν είχαν επηρεαστεί από τον γάμο των Beckhams στο Luttrellstown Castle το 1999. Όπως αποκάλυψαν η έμπνευση πίσω από το γαμπριάτικο κοστούμι αλλά και το νυφικό ήταν ο David Bowie. "Ο γάμος ήταν απίστευτος και αυτές οι φωτογραφίες είναι iconic, αλλά ο γάμος από τον οποίο εμπνευστήκαμε περισσότερο ήταν της Iman και του David Bowie” είπε η Peltz για τον γάμο του τραγουδιστή και του μοντέλου στην Φλωρεντία το 1992.
Η Nicola, μάλιστα, αποκάλυψε ότι ακόμα ένα μεγάλο μοντέλο των 90s επηρέασε το μακιγιάζ της και το χτένισμά της για το νυφικό look της, η Claudia Schiffer. Πριν από τον γάμο στις 9 Απριλίου, το ζευγάρι είχε φορέσει ασορτί Dior looks που είχε σχεδιάσει ο Kim Jones: "Δεν ήθελα να φορέσω φορέματα όλο το Σαββατοκύριακο και μας αρέσει να φοράμε ασιορτί ρούχα. Εκείνος προσφέρθηκε να φτιάξει ένα outfit και σκεφτήκαμε πόσο απίστευτο θα ήταν να έχουμε Dior κουστούμια” είπε η Peltz.
H νύφη είχε φορέσει ένα custom Valentino Couture νυφικό για την τελετή ενώ ο Beckham επέλεξε ένα Dior κοστούμι. Όπως είπε ο ίδιος "το highlight όλου του γάμου για μένα ήταν όταν την είδα για πρώτη φορά με αυτό το φόρεμα. Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που ένιωσα ότι μου κόπηκε η ανάσα”.