Το υπέροχο νυφικό δια χειρός Valentino και η βασίλισσα Ελισάβετ που έσκυψε και τη διόρθωσε για να είναι τέλεια στις φωτογραφίες του γάμου της.
Η Marie Chantal Σαντάλ και ο Παύλος Γλύξμπουργκ γιόρτασαν 27 χρόνια γάμου. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Λονδίνο την 1η Ιουλίου του 1995 σε μια κοσμοπολίτικη τελετή.
Η διάσημη κληρονόμος και it-girl των '90s παντρεύτηκε τον γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, στoν ορθόδοξο Ναό της Αγίας Σοφίας στο Λονδίνο με καλεσμένα τα πιο σημαντικά μέλη βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης.
H Marie Chantal δημοσίευσε ένα βίντεο με αφορμή την 27η επέτειο του γάμου της που περιλαμβάνει χαρακτηριστικά στιγμιότυπα.
Μεταξύ των καλεσμένων του γάμου ήταν η βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία έδωσε το παρών μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Φίλιππο και τον γιο τους, πρίγκιπα Κάρολο.
Συνέχισε την ανάγνωση στο thetoc.gr




