Επιβεβαιώθηκε η συμμετοχή του στο δημοφιλές reality "I'm A Celebrity... Get Me Out Of Here!"
Όπως είναι γνωστό, δεν βρίσκονται όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας στο payroll του Παλατιού και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κερδίζουν τα χρήματά τους από τη δική τους εργασία. Κάπως έτσι, λοιπόν, ο Mike Tindall, ο σύζυγος της Zara Phillips, της κόρης της Πριγκίπισσας Άννας και ανιψιάς του Βασιλιά Καρόλου, δέχτηκε να συμμετάσχει στο δημοφιλές reality της βρετανικής τηλεόρασης "I'm A Celebrity... Get Me Out Of Here!" και θα γίνει το πρώτο μέλος της βασιλικής οικογένειας που εμφανίζεται σ' ένα τέτοιο τηλεοπτικό σόου.

Ο πρώην παίκτης της εθνικής ομάδας rugby της Αγγλίας προσγειώθηκε στο Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας όπου λαμβάνουν χώρα τα γυρίσματα του τηλεοπτικού reality επιβίωσης στη ζούγκλα και για τη συμμετοχή του θα λαμβάνει 174.000€ την ημέρα.
Ο Mike Tindal, που είναι παντρεμένος με την εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ από το 2011 και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, δήλωσε στη The Sun: "Αυτό θα είναι το μεγαλύτερο διάστημα που θα μείνω μακριά από την οικογένειά μου χωρίς επικοινωνία. Αυτή η έλλειψη επικοινωνίας θα είναι το πιο δύσκολο πράγμα". Από την άλλη, δήλωσε: "Θέλω να νικάω στα αγωνίσματα για να μπορώ να τρώω!". Τέλος, ο Tindall αποκάλυψε ότι η σύζυγός του δεν είχε κανένα πρόβλημα με τη συμμετοχή του στο παιχνίδι "αλλιώς δεν θα ήμουν εδώ, σωστά;".
Ειδικός στο marketing αποκαλύπτει στη MailOnline ότι η συμμετοχή του Mike Tindal στο δημοφιλές reality θα προωθήσει το ...brand του. "Είμαι σίγουρος ότι έχει λάβει ήδη μια μεγάλη αμοιβή για να λάβει μέρος, αλλά η πραγματική αξία είναι αυτή που θα έρθει μετά το σόου. Όλα τα μάτια θα είναι στραμμένα πάνω στον Mike αυτή τη χρονιά και αυτό του δίνει την ευκαιρία να κεφαλαιοποιήσει την όποια επιτυχία και να εξασφαλίσει περισσότερες δουλειές και κέρδη για την οικογένειά του".
O Mike Tindall είναι ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο στους Βρετανούς, χάρη και στην αγάπη και την αφοσίωση που δείχνει στη σύζυγό του, Zara, με την οποία μαζί είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια του Παλατιού.
Photos| Splash News / Ideal Images




