Οι δυο τους εμφανίστηκαν μαζί στην επίσημη πρεμιέρα του National Treasure.
Η Catherine Zeta-Jones φαίνεται πως έχει κάνει ένα δυναμικό comeback στην υποκριτική, πρωταγωνιστώντας στα μεγαλύτερα πρότζεκτ της χρονιάς. Αφού ανέλαβε τον ρόλο της Morticia Addams στη νέα σειρά του Tim Burton, Wednesday, που προβάλλεται από την πλατφόρμα του Netflix, η Ουαλή ηθοποιός θα εμφανιστεί και στη spinoff σειρά του franchise National Treasure.
Διάβασε επίσης: Μου δίνεις περισσότερη δύναμη από ό,τι ένας άντρας αξίζει" | Η τρυφερή αφιέρωση του Ryan Reynolds στη Blake Lively στα People's Choice Awards
Η ίδια μάλιστα εμφανίστηκε στην επίσημη πρεμιέρα του National Treasure , έχοντας στο πλευρό της τον 22χρονο γιο της, Dylan, ο οποίος τη συνοδεύει δεύτερη φορά σε μεγάλο event. Ο λόγος είναι ότι ο σύζυγός της και διάσημος ηθοποιός, Michael Douglas βρίσκεται στην Ευρώπη για τις ανάγκες γυρισμάτων, με αποτέλεσμα ο γιος τους να είναι ο καλύτερος αντικαταστάτης του για ραντεβού της Jones.

"Απολαμβάνω κάθε στιγμή με αυτόν εδώ. Είναι ένας πολύ καλός γιος. Είναι τέλειος", δήλωσε η διάσημη σταρ για τον γιο της. Από την άλλη, δεν δίσταζε να εξομολογηθεί πως η ζωή με τον Michael Douglas γίνεται όλο και καλύτερα. "Εννοώ πως κάθε χρόνο βελτιώνεται και γίνεται όλο και καλύτερη με καλούς φίλους στην οικογένειά μας, που είναι φανταστικό", είπε χαρακτηριστικά.
Μην ξεχνάμε πως αν και αποτελούν ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια του Hollywood, η Jones και ο Douglas είχαν περάσει δυσκολίες, φτάνοντας στον χωρισμό το 2013. Λίγους μήνες αργότερα, επέλεξαν να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους, ευγνωμονώντας τους εαυτούς τους για αυτή την απόφαση, κλείνοντας πριν από λίγες ημέρες 22 χρόνια γάμου.