Τα Grammys 2024 μας χάρισαν πολλές ξεχωριστές στιγμές και εμφανίσεις.
Γυναικεία υπόθεση ήταν τα Grammys 2024 με την Taylor Swift να είναι η πρωταγωνίστρια της βραδιάς. Η 34χρονη ερμηνεύτρια έγραψε τη δική της ιστορία ενώ έκανε και μία ανακοίνωση που ξετρέλανε τους θαυμαστές της. Υπήρξαν όμως πολλές ακόμη στιγμές που θα μείνουν αξέχαστες από την 66η τελετή απονομής των μουσικών βραβείων που πραγματοποιήθηκε στο Crypto.com του Λος Άντζελες.
Η Taylor Swift κέρδισε για 4η συνεχόμενη χρονιά Grammy για το Album της χρονιάς
Μπορεί να μη συνοδευόταν από τον σύντροφό της, Travis Kelce στο κόκκινο χαλί αλλά η Taylor Swift έκλεψε τις εντυπώσεις με την Schiaparelli δημιουργία της. Στη συνέχεια κατάφερε να προσθέσει μερικά ακόμη Grammy στη συλλογή της και ανάμεσά τους και για το Album της Χρονιάς που το απέσπασε για 4η συνεχόμενη χρονιά κατακτώντας το συγκεκριμένο ρεκόρ. Προκάτοχοί του είναι οι Frank Sinatra, Stevie Wonder και Paul Simon.

Ευχαριστώντας τους θαυμαστές της για τη χαρά που της δίνουν να παραλαμβάνει τέτοια βραβεία αλλά και κυρίως επειδή της δίνουν την ευκαιρία να συνεχίζει να κάνει αυτό που αγαπά, ανακοίνωσε και την κυκλοφορία του νέου της album. Το 11ο κατά σειρά album της Taylor Swift έχει τίτλο The Tortured Poets Department και θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Απρίλιο.
Η SZA έγραψε τη δική της ιστορία
Κέρδισε το βραβείο Best Pop Duo/Group Performance για δεύτερη φορά κάτι έχει καταφέρει προηγουμένως μόνο η Lady Gaga. H SZA, που ήταν υποψήφια σε 9 κατηγορίες στα Grammys 2024, πήρε το βραβείο για το ντουέτο της Ghost In The Machine με την Phoebe Bridgers. Το προηγούμενο βραβείο το είχε πάρει το 2021 με το Kiss Me More με τη Dua Lipa.
Διαβάστε επίσης: Grammys 2024 | Η εμφάνιση της Dua Lipa με τον Callum Turner στο after party
Οι Boygenius έκαναν το δικό τους ρεκόρ
Το συγκρότημα της Phoebe Bridgers, που απαρτίζεται ακόμη από τις Julien Baker και Lucy Dacus, είναι το πρώτο γυναικείο συγκρότημα που κέρδισε τις κατηγορίες Best Rock Song και Best Rock Performance. Το τρίο των Boygenius ήταν υποψήφιο για έξι βαρβεία και απέσπασε τα δύο Grammys για το τραγούδι Not Strong Enough.
Η Tracy Chapman επέστρεψε στη σκηνή
Η 59χρονη ερμηνεύτρια επέστρεψε, για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια, για να τραγουδήσει το εμβληματικό Fast Car με τον Luke Combs. Το τραγούδι του 1988 ήταν υποψήφιο στην κατηγορία Best Country Solo Performance με τη διασκευή του Luke Combs.
To εμβληματικό κομμάτι, το οποίο έχει την υπογραφή της Tracy Chapman και στη σύνθεση, πήρε τον περασμένο Νοέμβριο και το βραβείο Τραγούδι της Χρονιάς στα CMAs 2023 (Country Music Awards).
Το Fast Car γνωρίζει ξανά επιτυχία 35 χρόνια μετά και η εμφάνιση της ερμηνεύτριας στη σκηνή των Grammys 2024 ενθουσίασε τους πάντες. Η Taylor Swift ήταν ανάμεσα σε αυτούς που τραγουδούσαν όρθιοι σε όλη τη διάρκεια της εμφάνισης της Tracy Chapman και του Luke Combs.
Διαβάστε επίσης: Grammys 2024 | Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί των βραβείων