O Paul Mescal συμπρωταγωνιστεί με τον Andrew Scott στο All Of Us Strangers.
Το All of Us Strangers ξεκίνησε από τις 15 Φεβρουαρίου το "ταξίδι" του στις ελληνικές αίθουσες. Στη νοσταλγική και μεταφυσική ιστορία που σκηνοθετεί ο Βρετανός Andrew Haigh πρωταγωνιστούν οι εξαιρετικοί Andrew Scott, Paul Mescal, Jamie Bell και Claire Foy.

Το συναισθηματικό φορτίο της ταινίας επαφίεται στους ώμους του πρωταγωνιστή Adam, τον οποίο υποδύεται με αφοπλιστική σιγουριά ο Andrew Scott. Ο Adam είναι ένας σαραντάχρονος gay σεναριογράφος που ζει σε έναν ουρανοξύστη στο Λονδίνο. Είναι ορφανός. Δεν έχει σχέση και είναι μοναχικός. Φέρει το βάρος του πένθους, όταν μικρός ακόμα έχασε τους γονείς του σε αυτοκινητιστικό. Κλισέ, όπως λέει και ο ίδιος.
Ο ρόλος του Paul Mescal στο All of Us Strangers
Ο Harry ζει στην ίδια πολυκατοικία με τον Adam και αφού προτείνει στον
γείτονά του μία νύχτα ποτισμένη στο αλκοόλ, τελικά εμπλέκεται μαζί του σε μία ρομαντική σχέση. Η παθιασμένη και μεταμορφωτική ερωτική ιστορία τους δίνει μια υπερβατική ώθηση και στους δύο. O ρόλος του Harry ανήκει στον υποψήφιο για Όσκαρ Paul Mescal. "Νομίζω ότι η μοναξιά που νιώθουν αντανακλάται από τον έναν στον άλλον", λέει ο Mescal για τη σχέση του με τον Adam.
"Νιώθει σαν μικρό παιδί, σαν κάποιος που θα έπρεπε να είναι πιο χαρούμενος και ο κόσμος του λέει ότι μπορεί, αλλά εκείνος δεν νιώθει έτσι. Κρύβεται πίσω από το σεξ και την απόλαυση, έχει μία δύσκολη σχέση με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά. Είναι εγκλωβισμένος", συνεχίζει ο ηθοποιός. "Τον αναγνωρίζω σε μικρά στοιχεία του εαυτού μου και των φίλων μου, αλλά και των νέων αντρών στον κόσμο".

Ο Mescal είναι αναμφίβολα ένας προικισμένος ηθοποιός και έχει δώσει
ερμηνείες που διευρύνουν το ταλέντο και την ικανότητα του. Με μία τέτοια
ιστορία που αναδύεται από τη δύναμη των χαρακτήρων, ο Haigh ήξερε ότι θα
μπορούσε να βασιστεί στον Mescal. "Ο Paul είναι ένας ανεπιτήδευτος ηθοποιός και μου άρεσε από παλιά", λέει ο σκηνοθέτης. "Συνδυάζει την ευαισθησία με τη δύναμη. Έχει κάτι που σε ελκύει και αυτό χρειαζόμουν για τον Harry".
H χημεία του με τον Andrew Scott
Ενώ η χημεία ανάμεσα σε δύο εξαιρετικά ταλαντούχους ηθοποιούς μπορεί να
είναι μία απρόβλεπτη και ακαθόριστη δύναμη, ο Haigh εξηγεί πώς εξασφάλισε ότι οι χαρακτήρες θα χτίσουν τη σχέση που χρειάζεται. "Πήγαμε σε μία συναυλία, βγήκαμε έξω, μιλήσαμε για τις ζωές μας. Η χημεία ήταν εκεί από την αρχή και ο ρόλος μου ήταν απλώς να τη τιθασεύσω".
Ο Scott ήταν ευγνώμων που συνεργάστηκε με τον Mescal, επιβεβαιώνοντας την πεποίθηση του Haigh ότι η εμπιστοσύνη που είχαν ο ένας στον άλλον πίσω από την κάμερα τους βοήθησε να εμπλουτίσουν τις ερμηνείες τους.

"Ο Paul είναι απίστευτα ταλαντούχος και θα ήμουν σε πολύ διαφορετική
κατάσταση με κάποιον άλλον", λέει ο Scott. "Κάναμε πολλές ερωτικές σκηνές μαζί και είναι σημαντικό να έχεις κάποιον με τον οποίο γελάς και σε προσέχει. Η ιστορία έχει πολλή θλίψη και εκείνος μπορεί να ερμηνεύσει με μία ελαφρότητα, που λείπει από πολλούς ηθοποιούς".