Η σταρ κατηγορεί τον εν διαστάσει σύζυγό της ότι καθυστερεί επίτηδες τις διαδικασίες έκδοσης του διαζυγίου τους, ελπίζοντας στο μεταξύ εκείνη, που πάσχει από καρκίνο του μαστού, να πεθάνει!
Η ηθοποιός που έγινε γνωστή από την εφηβική σειρά Beverly Hills 90210, Shannen Doherty, αντιμετωπίζει -εκτός από τα προβλήματα υγείας-και προσωπικά προβλήματα. Αν και η ίδια έχει ανακοινώσει τον χωρισμό της από τον τρίτο σύζυγό της, τον φωτογράφο Kurt Iswarienko, τον Απρίλιο του 2023, φαίνεται πως εκείνος αρνείται να της δώσει διαζύγιο.
Σύμφωνα με την αγωγή που κατέθεσε η Doherty, ο πρώην Iswarienko κάνει ό,τι μπορεί για να παρατείνει τις νόμιμες διαδικασίες του διαζυγίου, ελπίζοντας ότι δεν θα χρειαστεί να χωρίσουν -και κατά συνέπεια να της δίνει διατροφή-, αφού εκείνη έχει διαγνωστεί με καρκίνο τετάρτου σταδίου. "Δεν είναι δίκαιο που επιτρέπεται στον Kurt να καθυστερεί το διαζύγιό μας με την ελπίδα ότι θα πεθάνω προτού του ζητηθεί να μου πληρώσει διατροφή, ενώ την ίδια στιγμή κάνει τη ζωή του και δεν έχει καμία υποχρέωση απέναντι στην επί 11 χρόνια σύζυγό του", αναφέρει το επίσημο έγγραφο που δημοσιεύτηκε από το περιοδικό People. Από την πλευρά του, ο φωτογράφος διεμήνυσε μέσω της δικηγόρου του ότι "δεν είναι αλήθεια ότι απλώς περιμένει να πεθάνει η Shannen. Θέλει το καλύτερο για εκείνη και επιθυμεί και οι δύο να μπορέσουν να αφήσουν πίσω τους αυτή την υπόθεση και να προχωρήσουν".
Η ηθοποιός, η οποία παλεύει τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο του μαστού, εξηγεί ότι χρειάζεται τα χρήματα από τη διατροφή προκειμένου να αξιοποιήσει ότι το δυνατόν καλύτερα τον χρόνο που της απομένει με τους αγαπημένους της. Το ποσό που διεκδικεί ανέρχεται σε 15.343 δολάρια το μήνα, συν άλλα 9.100 για την κάλυψη δικαστικών εξόδων, καθώς και 11.800 δολάρια για πρόσθετα έξοδα, που έχουν στο μεταξύ συσσωρευτεί.
Το αίτημα της Doherty βασίζεται στο γεγονός ότι η ίδια δεν μπορεί να εργαστεί λόγω των προβλημάτων με την υγεία της, ενώ θεωρεί δεδομένο ότι οι αποδοχές της θα μειωθούν "δραστικά" το 2024: "Σήμερα σχεδόν όλα τα έσοδα που κερδίζω είναι από δουλειές που είχα κάνει πριν παντρευτώ", λέει, εξηγώντας ότι μετά το τέλος του Ιουνίου, η τελευταία σειρά όπου συμμετείχε, το Charmed, δεν θα μεταδίδεται πλέον σε καμία πλατφόρμα και κατά συνέπεια δεν θα έχει λαμβάνειν χρήματα από τα δικαιώματα της σειράς.
Ο Kurt Iswarienko από την πλευρά του, σύμφωνα με την ηθοποιό, κάνει μια ζωή κάτι παραπάνω από άνετη. Ο φωτογράφος έχει ξοδέψει "χιλιάδες δολάρια σε σπα, κοσμηματοπωλεία, σε μπουτίκ της Gucci και σε αεροπορικά εισιτήρια.. ενώ την ίδια στιγμή ισχυριζόταν ότι δεν έχει επαρκή κεφάλαια για να συντηρήσει τον εαυτό του", αναφέρεται στην αγωγή. Τέλος, η ηθοποιός εκφράζει τη δυσαρέσκειά της για το γεγονός ότι η ίδια δεν έχει πλέον πρόσβαση στο σπίτι που αγόρασαν μαζί στο Τέξας, όπου περνούσαν τις διακοπές τους, και στο ιδιωτικό τους αεροπλάνο.