Οι πρώτες φωτογραφίες από τον μήνα του μέλιτος του ζευγαριού.
Μετά τον γάμο τους στο Costa Navarino, Γιάννης Αντετοκούνμπο και Mariah Riddlesprigger περνούν έναν ευχάριστο μήνα του μέλιτος, με τον έναν να απολαμβάνει τη συντροφιά του άλλου αυτή τη στιγμή σε δημοφιλές νησί των Κυκλάδων. Και αυτό δεν είναι άλλο από τη Μύκονο.
Ο σταρ του NBA κατάφερε μαζί με τη γυναίκα της ζωής τους να κρατήσουν την παραμυθένια τελετή που με αγάπη δημιούργησαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με τις φωτογραφίες και τα βίντεο από τη σπουδαία ημέρα να είναι ελάχιστα – μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού.
Την ανατροπή αποφάσισε να κάνει ο ίδιος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φωτογραφίζοντας τη σύζυγό του σε ένα στιγμιότυπο γεμάτο λάμψη και ενθουσιασμό. Η Mariah Riddlesprigger ποζάρει στον φακό του αγαπημένου τους, φορώντας ένα λευκό strapless μίνι φόρεμα, εντυπωσιακό όπως το χαμόγελο που φυσικά βγαίνει από μέσα της. Την εμφάνιση της, ολοκλήρωσε με ένα απλό updo στα μαλλιά και φυσικό μακιγιάζ.
Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Mariah Riddlesprigger ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου την προηγούμενη Κυριακή στη Μεσσηνία με δύο σεμνές τελετές και elite καλεσμένους. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, κουμπάρος του ζευγαριού ήταν ο μπασκετμπολίστας και καλός φίλος του ζευγαριού, Khris Middleton, ενώ στην τελετή βρέθηκαν αρκετά ονόματα του παγκόσμιου αθλητισμού , ανάμεσα στα οποία η Serena Williams και ο LeBron James.