Πού βρέθηκαν μητέρα και γιος - Το look της Άννας Μαρίας.
Αν εξαιρέσουμε σημαντικές εκδηλώσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι η αλήθεια είναι ότι η Άννα Μαρία πραγματοποιεί σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις. Το βράδυ της Δευτέρας 19 Νοεμβρίου αποτέλεσε μία εξαίρεση για τη γυναίκα που πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της στο πλευρό του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.
Η Άννα Μαρία βρέθηκε με τον γιο της, Νικόλαο, στο Θέατρο Παλλάς προκειμένου να απολαύσει μία μαγική βραδιά με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη επί σκηνής. Με τίτλο "Τα τραγούδια των άλλων που αγάπησα", η παράσταση συνιστά ένα μουσικό αφιέρωμα σε τραγούδια που έχουν αγαπηθεί από το ευρύ κοινό από φωνές άλλων μεγάλων καλλιτεχνών.

Την παρουσία της Άννας Μαρίας και του Νικόλαου στο θέατρο πρόδωσε ο επιχειρηματίας Χρύσανθος Πανάς, ο οποίος συναντήθηκε με την πρώτη και συνομίλησε μαζί της πριν η παράσταση αρχίσει. Φυσικά, η εμφάνιση της Άννας Μαρίας δεν πέρασε απαρατήρητη με τα κοσμήματά και το χρώμα του φορέματος της να εντυπωσιάζουν.