Η επιχειρηματίας σε μία σπάνια λήψη στο σαλόνι του σπιτιού της στο Κολωνάκι - Τα αντικείμενα τέχνης και η συνάντηση με καλό της φίλο.
Τα Χριστούγεννα είναι οι ημέρες που τα γιορτινά καλέσματα έχουν την τιμητική τους. Τα καλά σερβίτσια τοποθετούνται σε εντυπωσιακά art de la table και σε συνδυασμό με τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό δημιουργούν ένα φιλόξενο σκηνικό για να υποδεχτούμε τους αγαπημένους μας. Σε αυτό το μήκος κύματος, φαίνεται ότι κινείται η Ευγενία Χανδρή, με την επιχειρηματία να υποδέχεται έναν καλό της φίλο στο σπίτι της στο Κολωνάκι το Σάββατο το βράδυ.
Αυτό τουλάχιστον αποκαλύπτει η φωτογραφία που ανέβασε ο Χρύσανθος Πανάς στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Η λήψη μάς προσέφερε μία πολύ καλή ματιά στο εντυπωσιακό σπίτι της γυναίκας που έχει ταυτίσει το όνομά της με τον χώρο της πολυτελούς φιλοξενίας. Εκπληκτικοί καναπέδες, ένα ζεστό χαλί σε ασορτί απόχρωση, έργα τέχνης στους τοίχους και ένα avant garde διασκομητικό στοιχείο στην κορυφή ξεχωρίζουν με μία πρώτη, φευγαλέα ματιά, με τους καθρέφτες στους τοίχους να προσφέρουν μία "χορταστική" γεύση από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Φυσικά, από το σαλόνι δεν απουσιάζουν και τα coffee table books, προσωπική αδυναμία της κυρίας Χανδή.

Όσον αφορά την Ευγενία Χανδρή, η ίδια μεγάλωσε στην Αγγλία και ασχολήθηκε από νωρίς με τις επιχειρήσεις της οικογένειας της στον κλάδο της φιλοξενίας. Λάτρης της Ελλάδας και των premium θησαυρών της, σήμερα μένει στην καρδιά της πρωτεύουσας συνεχίζοντας το όραμά της για ανάπτυξη του τουρισμού στη χώρα.